perjantai 3. syyskuuta 2010

Hyvää syysviikonloppua!

Huomenna aloitamme syksyn suuren urakan ja keräämme lampaat pois metsistä. En ole kauhean innoissani, kun työviikko oli työntäyteinen ja tein aikamoisen määrän ylitöitä. Ja ensi viikkokin näyttää kiireiseltä työrintamalla. Ihan harmittaa, kun en oikein ehdi edes blogeissa vierailemaan, puhumattakaan kommentoinnista.

Kävin äsken katsomassa puolukkatilanteen tuossa sadan metrin päässä. Ja olihan siellä. Riipaisin poimurilla kymmenessä minuutissa kolmisen litraa :).


Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

7 kommenttia:

  1. Nyt kylla kay kateeksi! Ihan oikeita puolukoita. Vispipuuroa tekisi mieli. Sinulla on siella kiireiset ajat ja kiireinen viikonloppu. Peukut on pystyssa, etta saatte kaikki turvallisesti talteen.

    VastaaPoista
  2. Johanna: Heti laittaisin sinulle puolukkaa tulemaan, jos se olisi kaytannossa mahdollista :). Vispipuuro on ihanaa! Mina pakastan aina puolukoita kokonaisena, kun tykkaan ihan kamalasti tuoreina survotuista puolukoista.

    VastaaPoista
  3. Hieno puolukkasaalis Tuula:-)
    Sulla onkin aikamoinen urakka edessä noitten lampaitten kanssa,tsemppiä!
    Ja mukavaa viikonloppua...

    VastaaPoista
  4. Hyvää viikonloppua kaikille.
    t helen

    VastaaPoista
  5. En osaa ollenkaan kuvitella miten niita lampaita oikeasti haetaan...miten ne saa kasaan ja seuraamaan 'johtajaa' takaisin kotiin...Olisi kiva nahda valokuvina tuo toimitus!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja saatte katraanne onnellisesti koottua.

    VastaaPoista
  7. Te ootte niin hyvin seurailleet niitä lampaitanne koko kesän, että varmaan saatte ne kaikki mukaanne.
    Meillä se lampaitten luona käynti on isänniltä jääny vähemmälle ja ne on arempia.Toisalta vililampaat viihtyvätkin kovin korkealla.Monesti hankalissa paikoissa.

    Kaipa sitä parin viikon päästä olis koottava Suomi jengi lampaan ajoon.Silloin on varmaan puolukatkin kypsiä. Nyt on keskityttävä sieniin. Siis sitten kun olen takaisin Støssä.
    Menestykästä lammaskeräilyä.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.