perjantai 26. maaliskuuta 2010

Nyt alkoi sitten loma!

Norjalaiset ottavat pääsiäisenvietosta irti kaiken ilon. Kovin monilla alkoi tämän työpäivän jälkeen ruhtinaallinen kymmenen päivän loma. Ensi viikolla on työpäiviä oikeastaan vain maanantai ja tiistai. Keskiviikkona olisi meillä päiväkoti auki vain kahteentoista. Kukas sinne silloin viitsii lapsiaan viedä...

Tiet ruuhkautuvat viimeistään huomenaamulla, kun kaikki kynnelle kykenevät lähtevät mökkeilemään. Kenellä ei ole mökkiä omasta takaa, niin sitten ainakin miehitetään kaikki sukulaisten tai tuttavien mökit. Ihmiset viettävät aikaa hiihtäen ja toistensa seurasta nauttien.

Jouluahan on joillakin kestänyt pääsiäiseen ja nyt onkin sitten viimeistään aika vaihtaa joulun punaiset värit keltaiseen.

7 kommenttia:

 1. Aika mielenkiintoista, en tiennytkään tuota Norjasta! Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Siellähän ne mökit sijaitsevat tunturissa, monet kuulemma hyvinkin vaatimattomia. Mutta sinne mennään ja siellä viihdytään, norjalaiset ovat reipasta ulkoilukansaa.
  Mukavaa lomaa ja hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Norjassahan onkin potkä pääsiäisloma. Kyllä se hyvää tekisi täälläkin koululaisille ja työtä tekeville. Minullahan näin eläkeläisenä on koko ajan jonkin niminen loma. Leppoisaa pääsiäislomaa!

  VastaaPoista
 4. Hyvaa lomaa Tuula!

  Arielilla on ensi viikko lomaa koulusta. Ja me vietetaan Passoveria. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa Tuula! :)

  Pääsiäisloma se on täälläkin ja sen kunniaksi tietty sataa kaatamalla päivästä toiseen, kuinka ollakaan ;D

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.