lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kotona jälleen!

Loma Suomen tropiikin lämmössä on nyt sitten takana taas tällä kertaa. Reissu oli mukava, enkä valita edes kolmenkymmenen asteen helteistä. Mutta en kyllä lähtisi ainakaan ihan äkistään etelän reissulle juuri nyt ;).

Vanhat (80v ja 83v) vanhempani olivat nuorentuneet edellisvuodesta. Rakkaan ystävättären kanssa oli taas aivan ihanaa rupatella nenäkkäin. Hänestä tuli muuten reissuni aikana Suomen kolmanneksi paras sadunkerronnassa! Sukulaisia ja ystäviä oli mukavaa tavata pitkästä aikaa. Suomen luonto ja varsinkin järvet ihastuttivat. Eräänäkin hellepäivänä Maikki asui järvessä ja minäkin vietin päivän uima-asuisena ja uinkin ainakin neljä kertaa.

Kaikenkaikkiaan loma oli onnistunut, kuten Suomen lomat aina. Kiitos kaikille teille, jotka teitte lomastamme loistavan hypyn arjesta!

Arki alkaa tänään, kun menen sinne sairaalaan näyttämään polveani, joka edelleen kipuilee entiseen tahtiin.

Ai niin, kotimatka ei sujunutkaan aivan suunnitelman mukaan, kun Joensuun kone lähti kolme tuntia myöhässä ja myöhästyimme Oslon koneesta. Meidät lähetettiin kotiin Kööpenhaminan kautta matkatavaroiden jäädessä Helsinkiin... Edes tax free-ostoksiin ei jäänyt missään aikaa, kun piti juosta portilta toiselle. Kotona omassa sängyssä olimme kahdelta yöllä! Toivottavasti saamme tavaramme tänään. Niiden ainakin pitäisi tulla aamukoneella.P.S. Yhtään kuvaa en sieltä Suomen reissulta saa nyt ladattua tähän, kun kännykässä on vaan kuvia ihmisistä ja kamerasta en saa siirrettyä kuvia koneelle. Johtuisikohan uudesta muistikortista... Tämä ylläoleva kuva on täältä lomaa edeltävältä päivältä, kun kävimme katsomassa vuorella laiduntavia hevosia.

7 kommenttia:

 1. Kiva kun loma oli rentouttava vaikka paluumatka olikin haasteellinen:) Kuulostaa ihanalta tuo "vuorilla laiduntavat hevoset", voisitko kertoa niistä lisää:)

  VastaaPoista
 2. OLi kiva tavata ihan livenä, kiitos mukavasta kahvittelutuokiosta. Nähdään taas ensi vuonna.

  Lämmintä on Suomessa, ei tarvi etelen lomia katsella, vaikken minä kyllä etelään läksiskään:)

  VastaaPoista
 3. Tirriliisa, kerron kaikesta ja hevosistakin lisaa, kunhan tasa alkaa palautumaan ;).

  Liisa, kiitos itsellesi Liisa! Oli todella piristavaa ja hauskaa tavata blogikaverikin ihan oikeassa elamassa. Tuo aivan uusia ulottuvuuksia tahan bloggailuunkin.

  VastaaPoista
 4. Oli varmasti ihana suomiloma! Mukavampi se varmaan kuitenkin auringossa on auringossa oleilla kuin jos olisi sadellut.

  Ihania heposia ja suloinen varsakin näkyy siellä olevan!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että Suomi-lomasi sujui oikein mukavissa merkeissä ja kiva,että ehdit tavata blogikaverinkin.,Minullakin on sellaisia tapaamisia ollut viime aikoina,kaikki mukavia. Kuumaa on,edelleenkin huh,ja vielä monen kuukauden kuumuus edessä sitten kotona...Toivottavasti tavaranne tulivat jo perille..

  VastaaPoista
 6. Velkommen tilbake! Kiva kuulla että lomasi oli onnistunut ja toivottavasti polvesi saadaan pian taas kuntoon!

  VastaaPoista
 7. Oi, Sinäkin pääsit Suomi-lomalle. Onpa mukava kuulla, että vanhempasi olivat nuortuneet :) Sellaiset asiat ilahduttavat.

  Suomessa on ollut käsittääkseni ennätyslämmintä. Ovatkohan kesät muuttumassa kuumiksi ihan kokonaan.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.