keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Arkeen palaamista

Elämä menee eteenpäin kaikesta huolimatta. Aina välistä joku uutinen saa mielen kuohuksiin. Mutta arkeakin on taas jaksettava elää.

Kävin maanantaina kiropraktikollani fysioterapeutin sijaan. Hänenkin mielestään polvikipu saattaa johtua entisistä vaivoistani selässä. Mutta ihmetteli, ettei ortopedi lähettänyt tähystykseen. Jos tämä hoito ei nyt auta, niin käski käymään toisella ortopedilla.

Sain normaalin kiropraktikkohoitoni selkään, joka oli todella pahasti jumissa kipeän polven puolella. Olin käynyt hoidossa edellisen kerran kaksi vuotta sitten... Lisäksi sain akupunktiohoitoa polveen.

Tänään kävin siellä uudestaan ja nyt sain lisäksi neuloja selkäpuolellekin. Lisäksi sain tulehdusta vähentävän  lääkekuurin. Maanantaina on sitten varmaan viimeinen ja kolmas käynti.

Täällä Norjassa lääkärit antavat lähetteitä kiropraktikoille. Kiropraktikot voivat kirjoittaa sairaslomaa. Tämä minun hoitajani on saanut koulutuksensa Englannissa.

Tänään saavat tytöt kengät jalkaan. Ovat olleet laitumella kengittä. Ja ruuasta ei ole ollut puutetta, kuten näette: paksussa kunnossa ovat. Ovat treenanneet aika vähän, kun aina vaan sataa.
4 kommenttia:

 1. Kivoja heppakuvia.

  Minäkin kävin yhteen vaiheeseen kiropraktikolla ja apua tuli. Myös minun kiroprktikkoni on koulutettu Englannissa.
  Minulta ovat epämääräiset kivut nivelissä hävinneet uuden viljattoman ruokavalion myötä.

  Toivottavasti vaivasi nyt paranevat tai ainakin helpottuvat.

  VastaaPoista
 2. ihanaa että hevoset on saaneet nauttia kesästä laitumella.. se on eläimen ihanin aika.. toista kuin jossain tallin kopperossa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo heppanne! Ja toivottavasti hoito auttaa ja polvesi voi paremmin.

  VastaaPoista
 4. Minä olen myös käynyt kiropraktikolla selkävaivoihin. Huomasin, että hetkellisen avun sain, mutta sitten piti selkä taas niksautella ihan uudesta kohdasta. Tuntui, että vaiva vain vaihtoi paikkaa.

  Parhaimman avun tähän mennessä olen saanut kunnon jalkineista. Hyvälestiset lenkkarit ovat tehneet selälle ihmeitä :)

  Olet ollut viime päivinä usein mielessäni.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.