torstai 14. heinäkuuta 2011

Ranskalainen manikyyri

Olen aina ihaillut kauniita käsia ja kynsiä. Ihan niinkuin varmaan aika monet meistä naisista tekee.

Itselläni on nakkisormet. Kynnet ovat yleensä lyhyet ja omituisen muotoisetkin ne ovat. Lyhyeksi ne muuttuvat, kun ne aina katkeilevat ja repeytyvät. Päiväkotityössä kynteni eivät kestä yhtään mitään, ne ovat kovin pehmeät ja hauraat. Työssä lampaitten kanssa käytän yleensä jonkinlaisia hanskoja, joko kertakäyttåoisiä tai sitten paksumpia.

Kerran teetätin kosmetologilla ihanat, vähän pitemmät kynnet. Mutta sellaisten pitäminen tulee kai ajan myötä aika kalliiksi.

Kesäisin kynnet pääsevät laiskotellessa kasvamaan ja silloin tekee mieli laittaa vähän lakkaakin niihin.

Olen kovin ihaillut ranskalaista manikyyria. Alkuviikon katselin kynnenlaittoa tuubista ja tänään kävin ostamassa H&M:sta tämmöisen:


Tässä huonossa kuvassa näette sitten tuloksen. Siis tein sen kyllä kaikkiin sormiin, mutta ei se yhtä kaunis kaikkiin tullut. Harjoitusta vaatii tämän aikaan saaminen, mutta lopputulos on todella luonnollisen, mutta huolitellun näköinen (sitten kunhan olen harjoitellut tätä muutaman kerran).

Lakkaatko sinäkin kynsiäsi vain kesällä?

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään pitkistä kynsistä ja yleensä minulla on pitkät kynnet. Paitsi vasemman käden etusormenkynsi on yleensä lyhyt, koska laitan sillä piilarit, joten sitä ei voi pitää pitkänä.

  En ole kuitenkaan moneen vuoteen jaksanut lakata kynsiä, vaan annan niiden olla luomuna. Kauniimmat toki olisi, jos jaksaisi lakata, mutta yleensä onnistun sotkemaan lakan ennen kuin se ehtii kuivua. :D Minulla ei taida enää olla edes yhtäkään putelia kynsilakkaa!

  Sinulla näyttää manikyyri onnistuneen ihan hienosti. Kuivuuko tuo käyttämäsi lakka nopeasti?

  VastaaPoista
 2. Elegia, aluslakka kuivui nopeasti. Luulin tuon valkoisen kuivuvan todella pika-pikaa, kun jossain tuubin filmissa joku muistaakseni sanoi, mutta sen kuivumiseen meni enemman aikaa. Paallyslakka kuivui hitaammin. Mutta ei kaikkeen mennyt kuin noin 10 minuuttia, kai.

  Luulen, etta jos ostaisi jonkun vahan kalliimman setin, niin taso saattaisi olla parempi niissa. Minua hermostutti pienet pullot ja lyhyet siveltimet.

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä lakkaan ja usein teen itse sotamaalauksen kynsiini. eihän ne niin kauniit ole kuin jos ammattilainen tekis, mutta menettelee itselle.

  Minä en pysty kovin pitkiä kynsiä pitämään, sillä ne katkeilee ikävästi ja on kipeät.

  Kauniilta näyttää sinun kynsesi.

  VastaaPoista
 4. Minulla yleensä lyhyet kynnet, mutta yleensä aina lakatut.
  Nuorempana kynteni olivat aina pitkät...☺

  Hienot ovat sinun kyntesi!

  VastaaPoista
 5. En lakkaa, en kesällä enkä talvella sillä sormeni ovat kuin nippu nakkeja ja kynnet.. lyhyeksi nyrhityt kun muuten katkeilevat. Naiselliset käpälät? No ei todellakaan vaan paremminkin työmiehen kourat :)

  VastaaPoista
 6. Lakkan vain juhliin...minullakaan ei töissä kynnet pysy kunnossa ja omistan myös nakkisormet;)Mitäs siitä eihän me siitä välitetä, eihän ;)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.