sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kotiutumista

Ei sitä kauaa tarvitse poissa olla, kun kaikenlaista muutosta tapahtuu!

Bloggerissa on tapahtunut uudistuksia, joiden käyttöä täytyy näköjään ihan opetella. Oletteko te muut bloggerin käyttäjät jo niihin tottuneet?

Jostain kumman syystä en saa siirrettyä tavalliselta kameralta kuvia tähän koneelle... Kännykkäkuvienkin lataaminen on vähän kummallista.

Sain sentään tämän kuvan osasta omia tuliaisiani tähän siirrettyä.


Suomalaisia naistenlehtiä on aina mukava lukea. Ja pari tuollaista ristikkolehteäkin ostin ilahduttamaan iltojani. Norjalaiset ristikot ovat minulle liian vaikeaita. Tai no, en minä niitä ole juuri tehnytkään. Kuulin joskus jostain, että ristikoiden teko on hyvä keino viivyttää dementiaa. Siksi minä niitä teen silloin, kun siihen mahdollisuus tulee :).

Suomalaiset teet ovat ihania. Varsinkin nuo Nordvistin. Kosmetologilla käydessä join tuota Pirkan Karpalo-Kerma Rooibus teetä ja ihastuin siihen kovasti. Suosittelen ehdottomasti teen ystäville. Maku on pehmeä.

Suomessa tapasin blogiystävän Liisan Mummon akkunalta. Meillä riitti juttua aivan kuin olisi oltu tuttuja ennestäänkin!

Eilinen lääkärireissu meni niin, että lähdin sieltä fysioterapialähetettä rikkaampana. Lääkäri epäili, että polven sisäosan joku jänne olisi mahdollisesti tulehtunut. Kyselin, että auttaisiko kiropraktikolla käynti, jos vähän selkääkin niksautettaisiin samalla. Hänesta ajatus oli hyvä. Saa nahdä nyt sitten. Mutta jos vältyn tähystysleikkaukselta, niin olen kovin onnellinen. Mutta kivuista haluan kyllä päästä eroon. Olisin saanut kortisonipiikin, mutta en vielä ottanut vastaan.

Että näin. Kotiutuminen vie aikansa. Suomessa oli mukavaa käydä, mutta kyllä sitä on mukava tulla takaisin kotiinkin!

8 kommenttia:

 1. Minulle blogger nayttaa ihan samalta. Mita muutoksia en ole havainnut?

  VastaaPoista
 2. Minulla eilen tuli pari error-ilmoitusta vastaan kun yritin kommentoida mutta tänään oli jo ok.Totuin uuteen interfaceen nopeasti ja se on vanhaa parempi ja modernimpi.Kyllä siihen nopsaa tottuu.Minulla taas kuvien suhteen ei ollut minkäänlaisia ongelmia.
  Toivottavasti polvesi ei mene pahemmaksi.,.,,

  VastaaPoista
 3. Anu, kun menin ulkoasun kautta kirjoittamaan paivitysta ja katsomaan tilastoja, niin siella oli ihan kokonaan uusi ulkoasu. Minusta se oli niin vaalea, etta sita on vaikea lukea... Lukijalista oli kokonaan havinnyt, mutta nyt on jo takaisin tullut. Lista lukemistani blogeista oli etsittava. ja pasitysten nakyminen ei taida olla ihan ajan tasalla.

  Yaelian, niin kaipa siihen tottuu, kunhan ehtii kayttamaan. Polvi oli yolla tosi kipea ja turvoksissa aamulla. Nainkohan se on vaan joku jannetulendus...

  VastaaPoista
 4. Pääasia jos vältyt vaan leikkaukselta. Aina parempi jos muulla konsteilla paranee. Minäkin aristan kortisoonin laittamista. Tosin polveen vois tehä hyväänkin, mutta mulla kun tuo olkapää vaivaa, niin kortisoni ei tee hyvää kun pää siinä lähellä keikkuu;) tulee kohmelo olo:(

  Odotan jo uusintatapaamista ensikesänä!!

  VastaaPoista
 5. Eilen oli kyllä jotain ongelmia Bloggerissa. Ehdin jo pelästyä, että puolivalmis postaukseni on häipynyt taivaan tuuliin. Mutta uudistettu tekstieditori on kiva! :)

  Polvivaivat eivät ole kivoja. Toivottavasti syy löytyy ja saat apua. Tähystysleikkaus ei ole kovin huono vaihtoehto sekään - jos se vaan auttaa - koska siitä toipuu aika nopeasti.

  Terv. polvitähystetty, jolla pysyy ongelmat jotakuinkin kurissa jos/kun liikun sopivasti ;P

  VastaaPoista
 6. Minullakaan ei ulkoasu ole muuttunut. Muutaman kerran kaikki lukijat katosi ja kerran hävisi kaikki kommentit.

  VastaaPoista
 7. Kuulinkin jo Liisalta, että teillä oli mukava tapaaminen ja tärskyt jo ensikesäksi sovittu...☺

  Toivottavasti saat polveesi nyt apua.

  Oikein mukavaa ensiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kotiin on aina ihana tulla loman paatyttya.
  Kivat tuliaiset olet itsellesi jarjestanyt.
  Minulla ei bloggerin kanssa nyt ole ollut ongelmia.Mutta aina valilla on.Myös valokuvat olen hyvin saanut laitettua entiseen tapaan.Tosin siita on muutama paiva,kun viimeksi postasin.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.