keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vielä ehtii kyytiin

NSB eli täkäläinen VR on mainostanut nyt vuodenvaihteessa alennuslippuja alkuvuoden juniin. 199 NOK suunta.

Ja mehän tilattiin eilen illalla liput tyttömatkalle Ruotsin puolelle Jönköpingiin hiihtolomalle. Siellähän me oltiin sukuloimassa myös kaksi vuotta sitten. Ei ole hinta paha, kun Lillehammerista Göteborgiin pääsee yhdellä junan vaihdolla (Oslossa) 199,- suunta!

Junassa on todella mukava matkustaa. Sen olen viime vuosina kokenut. Julkisten kulkuvälineitten käyttö on helppoa, eikä niin kallistakaan kuin joskus kuvittelin. Ainakin, jos pystyy käyttämään hyväkseen alennuksia ja tarjouksia.

Nyt saisi kyllä NSB antaa mulle vähän mainospalkkiota ;).

Tämmöiseltä täällä näyttää eilisen lumentulon jälkeen. Pikkuisen nollan alapuolella. Hyvin päästiin lumessa tarpoen bussille ja tyttö kouluun. Bussia odottaessa jo huomasi, että päivä alkaa valkenemaan. Täällä meillä on päivä pidentynyt jo 5 tuntiin ja 48 minuuttiin. Ja huomenna päivä on kolme minuuttia pidempi. Valoisampia aikoja kohti ollaan menossa.


7 kommenttia:

 1. Minäkin pidän junassa matkustamisesta.
  Mukavaa lomaa sinulle ja ystävillesi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Saattaapi olla että varaan reissun jonnekin suuntaan miehen synttärien kunniaksi, hän kun on suuri junamatkustamisen ystävä. Ja tosiaan, sulle kuuluisi kyllä tästä komissio NSB:ltä :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa junamatkaa Tuula! Täällä tykkään myös mennä junalla;esim, kun asuin pohjoisessa oli juna tosi tärkeä meno/tuloväline.Ne vaan aina välillä lakkoilee...
  IHanasti lunta teillä!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis maisema! :) Olisipa täälläkin päivän pituus jo noin paljon! vajaat 3 tuntia on kyllä aivan liian vähän. :) Kaipaan jo valoisampaa aikaa!

  VastaaPoista
 5. Minakin nain tuon mainoksen telkkarissa. Harmi etta taalta ei junat kulje;(

  VastaaPoista
 6. Meilläkin käväisi pieni lumisade, niin että kaupungin lumiauratkin lähtivät liikkeelle. Nyt on oltu plussan puolella ja lunta ei näy enää oikein missään, mutta on luvattu lähiaikoina kovia lumipyryjä, jopa 15 cm kerralla.

  VastaaPoista
 7. Kyllä siellä kelpaa junailla, näkis vaan täällä pohjoisessa saman ihmeen.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.