torstai 12. tammikuuta 2012

Lisää mestareita

Dark Russell`s Embla (Tessi) - meidän uusin koira - joka tuli meille syksyllä, oli metsästyskokeessa tänään. Ja arvatkaas tuliko myös Ebban siskosta ketunajon mestari! Samalla viikolla kaksi mestaria.

On meillä hyvät koirat. Toyaltakin puuttuu vain yksi koe ja sitten olisi mestaruus hänelläkin, tosin jäniksessä. Elsallakin on jo yksi ensimmäinen palkinto jäniskokeesta. (Vaan on isäntä näitä koiria treenannutkin...)

Molemmat siskokset (Ebba ja Embla) ajavat myös jänistä ja ovat käyneet onnistuneesti jäniskokeissakin.

Ja kohta alkaa näyttelyjäkin taas tulemaan.

Ja en löytänyt kiireessä tämän parempaa kuvaa Tessistä...


5 kommenttia:

 1. Paljon Onnea koirille ja kasvattajajille.

  VastaaPoista
 2. Samat sanat.
  Tuota meilläpäin kun ei kettuja metsästetty, oli vain jänistä tai hirveä ajavia koiria, niin kiinnostaa tämä, että koirat ajavat sekä kettua että jänistä. Mites kerrot koiralle, kumman perään pitää kulloinkin lähteä?

  Minä olin niin pieni tyttönen silloin, kun koiria tuli kotiimme, että enpä painanut mieleen, miten isä pentuja koulutti jäniksen ajoon. Tämä kiinnostaisi kovasti.

  OP

  VastaaPoista
 3. No onpas teillä hyvinkasvatettuja koiria. :-)

  VastaaPoista
 4. Teillä sitä noita mestareita riittää.

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari, kiitos.

  OP, ainakin pennun kanssa opetellaan löytämään oikeat jäljet. Mutta koiralla täytyy myös olla sisäinen metsästysinto. Sitåä jos ei ole, niin eipä siitä hyvää metsastyskoiraa sitten saada. Sillä nämä koirien kasvattajat katselevat tarkkaan sukutauluja jne pentujentekovaiheessa. Mutta harjoitus, harjoitus ja harjoitus on ehdottoman tärkeää koiran kouluttamisessa metsästämään. Eli usein metsässä.

  Allu ja Avletto, hyvät ovat koirat tällä kertaa!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.