tiistai 3. tammikuuta 2012

Lumimyrsky

Kyllä alkaa tämä vuosi todella lumisissa merkeissä.

Iltapäivällä alkoi taas satamaan lunta ja lisäksi tuulemaan aika rivakkaan. Olimme Maikin kanssa sukulaisvierailulla kuntakeskuksessa ja kotiin ajaminen olikin sitten yhtä tuskaa pimeassä ja lumituiskussa. Näkyvyys ei ollut montaakaan metriä.

Kotona meinaavat ikkunat muurautua umpeen.Isäntä on metsästyskokeessa Vinstrassa huomiseen. Pitää toivoa, että pääsen aamulla päätielle autolla tai ainakin kävelen. Huomenna nimittäin alkavat koulut ja Maikin pitäisi päästä bussille. Ja minä en osaa lingota traktorilla tuota meidän tietä...

6 kommenttia:

 1. Huh, tällä kertaa voin todeta että onneksi emme asu omakotitalossa, muuten voisi olla että palaaminen kotiin kuukauden päästä olisi hieman hankalaa. Tai ainakin työteliästä. :) Pidän peukkuja pystyssä että saat auton liikenteeseen huomenna!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä teillä lunta sataa. Tehän olette kuin Vaahteramäen eemelissa talvella, kun kaikki tiet oli tukossa. tännekin on nyt luvassa lunta ja tuulta. Toisaalta olis mahtavaa kun ois oikein kunnon mahtilumisade:)

  VastaaPoista
 3. Meilla ei lunta sada,mutta vuorten huipuilla nakyy sita olevan tosi paljon.
  Toivotaan,etta myrsky pian laantuu teilla.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin satoi eilen hieman luinta, mutta tänään kunnon vesisade vei lumen mennessään. Taas on myrskyä luvassa. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Meillä sitä lunta toivotaan. Siis lapset. Ymmärrän kyllä tuntemuksesi. Liika mitä tahansa on liikaa.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on hieman lunta ja kunnon talvikelit koillistuulineen ja pakkasineen. Hyvää alkanutta vuotta sisämaahan.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.