perjantai 22. maaliskuuta 2013

Loma, loma, loma!!!

Täällä aloitettiin sitten pääsiäisloma tänään.

Säätiedotus lupaa aurinkoista nollakeliä koko ensi viikoksi. Se onkin semmoinen norjalaisten pääsiäistä viettävien toivekeli. Monet lähtivät mökeille tunturiin jo tänään ja ovat siellä ihan toiseen pääsiäispäivään saakka. Pääsiäiseen kuuluu hiihtoretket, appelsiinit, Kvikk lunsj-suklaa, rikosromaanit (krim) ja tietokilpailut (quiz).

Ja meillä jännitetään, ilmaantuuko pääsiäismuniin karkkia ja suklaamunia :).


Hyvää pääsiäisen aikaa teillekin!

6 kommenttia:

 1. Asuessani Norjassa en ymmärtänyt tuota påske-hössötystä, tunturiin vaikka väkisin engångsgrillen kanssa pölset kainalossa..minä hiihdin vauhdilla ja kiroilin kun norskit koossaili keskellä latua..p..le,oli sentään kvikklunssit taskussa nyt jos pääsisin sinne tunturiin niin ottaisin yhtä rennosti ja nauttisin pääsiäisestä!!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista lukea, miten erilaisia tapoja on viettää pääsiäistä eri maissa. Huominen päivä (palmusunnuntai) tuo virpojat oven taakse ja olen heille jo varannut suklaamunia. Ollessani au pairina Saksassa (v -82) perheeni pojat olivat innoissaan pääsiäisaamuna, kun saivat etsiä Osterhase'n piilottamia munia.

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa! Viime vuonna kylvin ruohon ja koristelin, tänä vuonna en taida viitsiä tehdä yhtään mitään...

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa ja pääsiäistä :) Huomen aamulla meillä on aikainen herätys kun tuo meidän nuorempi neito tarvitsee kuljettajan palveluita jotta pääsee virpomaan kauempanakin asuvat ystävät. Ensi viikon loppuna sitten vietämme sitä varsinaista pääsiäistä.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.