maanantai 2. heinäkuuta 2012

Taivaita tuijotteleva

Minulla on täällä kumma tapa. Aina, kun kuulen jotain hurinaa, niin alan katselemaan kaikista ikkunoista, että mikä se siellä nyt pörrää.

Välistä menee pienkoneita, välistä isompia suihkukoneita (jotka jättävät pitkät viirut taivaalle). Joskus armeijan hävittäjiä tai kuljetuskoneita (Hercules esim. mennä jyräjää tutkien alapuolella tuossa laaksossa). Helikoptereita menee joko tavallisia tai ambulanssisellaisia (Pitkien matkojen vuoksi helikopterilla saa potilaan nopeiten sairaalaan). Jokaiselle päivälle löytyy kyllä aivan varmasti katsomista sille, joka päänsä ylös kallistaa.

Tässä tämän aamun pilvimuodostelmia. Tulisikohan poutapäivä. Kesäkuussa taisi vettä sadella ainakin jonkin verran lähes joka päivä.
4 kommenttia:

 1. Kauniita pilvenhattaroita. Kesäkuu oli täällä melko kylmä ja sateinen. Katsotaan mitä heinäkuu tuo tullessaan. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tainnut olla sää kovin samanmoinen siellä Suomessa kuin täälläkin

   Poista
 2. Kauniita pilvikuvia.Lentokoneet lentävät taloni ylitse täältä mennessä/tullessa ja kuulen niitä yöllä,jos en nuku. Uuden kiitoradan rakentamisen vuoksi reittiä muutettiin,niin että todellakin kuuluu,toistaiseksi. Mutta siihenkin tottuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kummasti sitä tottuu näihin ääniin. Metsän kaatamisen jälkeen meille alkoi kuulumaan autotieltä autojenkin hyrinä.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.