lauantai 28. heinäkuuta 2012

Jääkaappimagneetteja


Kaikilla näistäkin on oma tarinansa. Esimerkiksi tuon "Kvinner elsker enkle ting her i verden: Menn" ostin isännälle joskus alkuvuosina ;).

Minkälaisia magneetteja sinulla on?

5 kommenttia:

 1. Voi, minulla on jos jonkin moista...on runoa, on kukkaa. Tyttöä ja sydäntä... on ympyrää...eiköhän ne tuossa ole...:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on monenlaisia magneetteja. Erilaisia pähkinässä keikkuvia tonttuja on koko sarja eli 8kpl. Lisäksi on lasten magneettiteipillä tekemiä. Jääkaappimme ovessa on myös ihan liikaa muistilappuja, jotka on kiinnitetty magneeteilla.

  VastaaPoista
 3. Magneetteja löytyy. Uusimmat parin vuoden takaa Valamon luostarista. En tosin itse sinne päässyt, mutta mies kävi. Välillä laitan magneetteja pois, liika on liikaa. Sun Pikku Myy on ihana!

  VastaaPoista
 4. Meillä löytyy kanssa mangneetteja, mutta jääkaapin ovesta on pitänyt niitä vähentää, kun isäntä aina ohimennessään vahingossa huitasee paksummat lattialle...ahtaat paikat kun on jääkaapin edessäkin.Nyt osa on keittiön metallisessa verholaudassa ja osa "varastoitu".

  VastaaPoista
 5. Hauskoja magneetteja, tällaista sunnuntaikalastajaa ihastuttaa erityisesti tuo hauki. ;)

  Meidän jääkaappi on täynnä magneetteja, sillä kerään niitä reissuilta matkamuistoiksi. Ja on siinä sitten jotain muitakin ns. taidemagneetteja, joihin olen ihastunut ja on ollut vain pakko saada.

  Voisinkin tehdä postauksen niistä joku päivä!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.