tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kirja 8/2012


Ensimmäinen kesäkirja kuudesta on nyt luettu. Tämä taitaa olla viimeinen Maria Kallio-sarjasta.

En ole koskaan ollut mikään dekkari-intoilija. Mutta kahdesta naisdekkarikirjailijasta olen kyllä pitänyt. Nimittäin Liza Marklundista ja Leena Lehtolaisesta.

Tässä kirjassa oli vielä mielenkiintoinen aihe, nimittäin Suomeen muuttaneiden muslimityttöjen katoamiset.

Pidin kirjasta ja vähän yllättävistä asioitten käänteistä.

P.S. Henna, lähetä yhteystietosi kommentissa (en julkaise sitä), niin pistän kirjan tulemaan sinulle, jos haluat tämän Lehtolaisen etkä sitä toista.

5 kommenttia:

 1. Aina on kiva lukea!
  Ainakin minusta...menossa Thomas Brunnsteinerin kirja Jäämerelle saakka : Kaksitoista matkakertomusta (2010). Matkakertomusten ihmiset edustavat katoavaa elämäntapaa tai elävät Euroopan reuna-alueilla - Kirkkoniemestä Ahvenanmaalle ja Azerbaidzaniin...
  Seuraavana odottaa Brauenin Tiibetin tyttäret ja - samalla luen välillä Midsundtin kevyttä sarjaa Karoline Kirkkoniemen kaivosten löytymisen ajoilta 1800-luvun lopulta.

  VastaaPoista
 2. Minäkin luin tämän vasta taannoin. Oli ihan hyvä kirja, mutta pidän Lehtolaisen varhaistuotannosta kyllä enemmän. Niitä luen uudelleenkin, mutta tämä taii riittää kertalukemalta. Mutta ihan kelpo jännäri, ei siinä mitään.

  VastaaPoista
 3. Henna, laitoin kirjan justiinsa kuoreen. Yritän päästä postiin huomenna tai ainakin viimeistään torstaina, joten saat lukemista viikonlopuksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Mun viimeinen Anne Holtini onkin jo melkein loppusuoralla. Ja aina pitää olla jotain iltalukemista.. :)

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.