torstai 25. huhtikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä

Tämä viikko on sitten mennyt ahertaessa töissä. Työ uuden ryhmän kanssa on jännittävää ja uutta. "Menetetty" tiistain vapaapäivä tuo "ryhtiä" viikkoon. Mutta nyt toukokuussa onkin sitten ensi viikosta alkaen joka viikko ainakin yksi ylimääräinen vapaapäivä pyhien vuoksi (1.5 - vappu, 9.5 - Kristuksen taivaaseenastumispäivä, 10.5 - "inneklemt" fredag :), 17.5 - Norjan kansallisuuspäivä, 20.5 - toinen helluntaipäivä). Joten varsinaisia työpäiviä ei tule entistä enempää.

Täällä on ollut lämmintä kymmenisen astetta joka päivä ja aurinko on paistanut joka päivä. Mutta pari viimeistä päivää on tuullut todella kovasti. Ja eilen tuli myrskytuulen mukana pieni lumikuurokin. Aamuisin on lämpötila nollassa.

Lumet ovat pellolla sulaneet melkein kokonaan pois. Kuva tältä aamulta klo 7.


Ebba ottaa edelleen elämän rennosti:


Leppoisaa torstaita ja loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Tämä toukokuu on tosiaan aikamoinen mitä tulee noihin vapaisiin! Meillä ulkomaiset asiakkaat ihmettelevät jo pääsiäisestä alkaen miten me voimme aina olla vapaalla.. :) Ihanaa kun ruohokin alkaa kohta vihertämään, mukavia työpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa Ebbaa:)
  Meillä on nyt tästä eteenpäi kamala lämpöaalto,tänään 28 astetta ja koko ensi viikon yli 30 astetta,kamalaa! Teillä onkin hyvin jo lumet sulaneet:)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että "pehmeä" lasku tiistaivapaattomaan työelämään, Ebbasta voi ottaa sitten viikonloppuna mallia. Toiveikas torstai kun jo meni niin toivotan vaikka pehmeää perjantaita ;)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.