lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kansainvälistä herkkua

Kalamuija oli perjantaina muuttotohinoissa lähettänyt miehensä hakemaan ruuan thai-kiskalta. Ja mulle alkoi tehdä niin mieli thairuokaa, että arvatkaas ajelinko Dokkaan tänään ostamaan sitä. Kiitos taas hyvästä vinkistä Kalamuija!!! Siellä pari thainaista (toinen on entinen oppilaani muuten) pitävät kolme loppuviikon päivää aina thai-kiskaa torilla.


Ruokalistalta löytyy yli parikymmentä erilaista ruokalajia. Kaikkea scampiruuista liharuokiin ja erilaisiin riisiruokiin. Annoksen hinta riiseineen on vähän yli 100 NOK eli noin 15 euroa. Koko annoksesta tulee ähky eli siitä on kahdelle ihan sopivasti syömistä.

Minä otin scampia vihanneksilla ja pähkinöillä.
Ja Maikki kanapuikkoja.
Dokassa on myös kiinalaisten pitämä kiinalainen ravintola, jossa käymme aika usein. Jos ei istumassa, niin ainakin hakemassa take-a-way. Pizza- ja kebab-ravintola on Turkin kurdin pitämä. Lisäksi on pari ihan norjalaista ruokapaikkaa. Kaikille tuntuu riittävän asiakkaita, sillä kaikki paikat ovat olleet täällä vuosia. Yksi pienempi kebab-paikkakin on ja yksi uusi samantyyppinen paikka avataan ihan lähiaikoina. Molemmat maahanmuuttajien pitämiä.

7 kommenttia:

 1. Oi:) Ei mitään. Kiva kun sait inspiksen:) Me tosiaan eilen syötiin ja hyvää oli. Tämä meidän thaikiska avasi täällä jo viime syksynä. Mutta on auki milloin sattuu, ei nettisivuja jne niin ei ole tullut käytyä. Nyt muuton aikana ollaan haettu 2 kertaa ruokaa sieltä ja harmittaa, ettei olla ennen tajuttu. Hyvää ruokaa ja hintalaatusuhde kohdillaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä löysin tämän nettisivut Facebookin kautta.

   Poista
 2. Löytyisiköhän meidän suunnalta noita thai-kiskaa, en ole ainakaan kuullut? Alkoi nimittäin yllättäen tekemään mieli thairuokaa... :) Uudehko Intialainen ravintola ainakin löytyy Lillehammerista, mitä pitäisi käydä testaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullut Satu, mutta äkkiäkös siihen kauppojen eteen saisivat ajettua vaunun. Katsoin netistä sen intialaisen menyn. Nam siellä oli paljon herkkuja. En ole käynyt siellä minäkään vielä.

   Poista
 3. Toi scampiannos näyttää varsin houkuttelevalta :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.