tiistai 8. tammikuuta 2013

Vapaapäivän illan herkuttelua: vohvelit a`la Toro

Vuoden alussa on kaupat täynnä 10 kruunun (1,30 euroa) tarjouksia. Eilen sattuivat nämä Toron vohveliainepussit olemaan kympillä. Helppoja valmistaa: lisätään vaan vesi ja sulatettua voita. Yhdestä pussista tulee kahdeksan tosi hyvän makuista vohvelia.


Ja paistaminen sujui kuin tanssi. Sain ennen joulua uuden vohveliraudan, kun entinen, yli kymmenen vuotta palvellut, sanoi itsensä irti palveluksesta. Ja mikäpäs tämmöisellä välineellä on paistellessa, kun kaksi vohvelia valmistuu kerralla. Herkkukasa valmistuu puolitetussa ajassa!


Sillä aikaa kun minä paistoin, niin isäntä kävi kaupasta brun ost eli ruskeaa juustoa. Tällä kertaa tämmöistä vaaleampaa ja miedomman makuista. Ruskea juusto on hyvää voilla voidellun vohvelin päällä joko hillon kanssa tai ilman.


Tässä näitä nyt olisi!


2 kommenttia:

  1. on se kyllä niin norjalainen yhdistelmä tuo ruskea juusto vohvelin päällä... just kun olen oppinut syömään vohveleita hillon ja rømmen kanssa :D. Mutta epäilemättä ihan hyvää - syön ruskeaa juustoa ja hilloa leivän päällä, joten miksei myös vohvelin päällä...hmmm...

    VastaaPoista
  2. Kuola valuu suusta...Yritän nyt kevennellä itseäni, joten herkut ovat pannassa. :O(

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.