keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Keskellä viikkoa

Kyllä menee aika nopeasti. Jo keskiviikkoilta! Töissä on influenssa-aalto ja puolet opettajista sairaana. Olen sitten sijaistanut yhtä sun toista ryhmää. Eilenkin olin taas töissä, vaikka oli vapaapäivä oikeastaan. Mutta ei se haittaa. Töissä on todella mukavaa. Ja opin joka päivä jotain uutta. Perjantaina opetan kemiaa peruskouluryhmälle... hmmm.

Pakkasten loputtua on nyt sitten tullut lunta taivaan täydeltä muutaman päivänä. Joten ei sitten mitään siltä väliltä. Joko kamalat pakkaset tai hirvittävät lumisateet. Ei meitä helpolla päästetä tänäkään talvena. Lumikuva työmatkalta eilen.


Hinnoista kun puhuttiin, niin käytiin eilen ihan ohimennen paikallisessa Be Youngissa ja napattiin mukaan kaksi yläosaa alennusrekistä, jossa luki "ota kaksi, maksa 200kr" (27 euroa). Nämä napattiin:


Vasta kotona katsoi hintalappua ja varsinaisia hintoja:


Eli ostokset olisivat oikeasti olleet noin 550kr (74 euroa).

"Rokkerilta" tuli paketti postilaatikkoon tänään. Tilasin sunnuntai-iltana rasvoja, kun sääret ovat kuin korput. Tuo oranssissa purkissa oleva käsirasva on muuten hurjan hyvä ainakin minun käsille. Sain sellaisen työkaverilta syksyllä lahjaksi ja olin todella tyytyväinen siihen.


Norjassa syödään lettuja mustikkahillolla päivälliseksi. Kuten meilläkin tänään :)


Mukavaa loppuviikkoa!

17 kommenttia:

 1. Meillä täällä pakkasta ollut muutaman päivän pari kolme astetta, joten liukasta on nyt, kevät sieltä on tuloillaan :), lunta on ihan riittämiin.
  Tuota täytyy kokeilla, mustikkahilloa :)), meillä yleensä lettujen kanssa mansikka- tai vadelmahilloa.
  Sinulle myös mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että viihdyt töissä:)
  Nam mitä lettuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan uskomattoman onnellinen, että saan olla tuolla töissä.

   Poista
 3. Mutta sullahan puuttuu pekoni noiden lettujen kanssa!!

  VastaaPoista
 4. Täällä pyrytti eilen mutta tänään paitoi aurinko ja oli lämmintä:). Mutta onneksi, onneksi, onneksi on lauhtunut! olen onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan tänään oli sitten sitä pakkasta taas...

   Poista
 5. Minulla on ollut se influenssa koko viikon,nyt on sellainen tunne että vähän helpottaa.Namit letut! Ja hyvää loppuviikkoa Tuuola½

  VastaaPoista
 6. Minulla on sinulle haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
 7. Hienot maisemat vaikkuttais olevan teillä, joskus nuorempana ajelimme useinkin kesällä Pohjois-Norjassa. Kovasti tykästyin niihin vuoristo vuono maisemiin. No jos sitä vielä joskus saisi käännettyä auton keulaa kohti pohjoista, kun vaimollekkin tuli luvattua sitä pohjoisen reissua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa tänne sisämaahankin! Täällä on kanssa kauniit maisemat!

   Poista
 8. Hmmm ? laitetaan mietintä myssyyn. Onkos siellä hyviä kalastuspaikkoja ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä monet kalastaakin. Puroista taimenta vai mikä se ørret onkaan suomeksi.

   Poista
 9. Aijai aijai nyt kyllä reissu polttelis ! Kalastus on metsästyksen ohella toinen intohimo, Norjan puolelle ei olekkaan tullut kalastusreissuja tehtyä. Mikäs olisikaan sen mukavempaa kuin kuunnella puron solinaa ja hätistellä hyttysiä kimpusta odotellessa tärppiä. (vai liekkö siellä noita kiusankappaleita kesällä?)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.