keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Vähän luksusta arkeen

Kävimme Maikin kanssa parin yön laivareissulla Saksassa. Perillä vietimme muutaman armottoman shoppailutunnin ostoskeskuksessa ja nautimme olostamme lomalaisina. Kyllä taas jaksaa pari työpäivää. Ja sittenhän alkaakin se varsinainen loma, joka kestää elokuun puoliväliin.


Olen aikaisemmin matkustanut Ruotsin-laivoilla, kun olen mennyt Suomeen lomailemaan (ja myös kauan sitten ollessani töissä Tukholmassa). Varsinaisella risteilyllä en ollut aikaisemmin käynytkään. Nyt olen jo kolme kertaa matkustanut näillä Saksan-laivoilla ja olen aivan ihastunut leppoisaan lomailuun merellä.

Pidätkö sinä laivaristeilyistä?

18 kommenttia:

 1. Laivaristeily silloin tällöin kyllä virkistää. Kyllä mä tykkään, paitsi ei syysmyrskyillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa minuakaan kyllä syysmyrskyihin laivalla.

   Poista
 2. Samoilla linjoilla Tillariinan kanssa. Ihanan lepposaa, mutta ei myrskyssä :)

  VastaaPoista
 3. Nauti, nauti, ja toivottavasti lomat tuovat myös kotikunnaille. Meidän kerho on ihan hunajassa kotiloman ihanuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin teidän lomakuvia ja siellä näytti mökkielämä oikeastaan aivan ihanalta!

   Poista
 4. PIDÄN!! :D Se on niin loistava tapa rentoutua ja viettää aikaa kunnolla ystävien kanssa. Ja rakastan laivan buffettia. Ja se on jotenkin jännä sosiaalinen eksperiemntti kun sulloo pienen tilan täyteen toisilleen tuntemattomia ihmisiä vuorokaudeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me syötiin vaan aamiainen buffetista, kun se kuului hytin hintaan samoin kuin hytin minibaari ;).

   Poista
 5. Nyt täytyy kyllä myöntää, että en varsinaiselle laivaristeilylle vielä ole päätynyt, mutta kyllä sitäkin joskus pitää kokeilla! :)

  VastaaPoista
 6. Tuollainen laivareissu tekee hyvää! Kaipaan noita Ruotsin(ja Tallinnan)risteilyjä.Töissä välillä järjestettiin (minä järjestin ja sain siitä kunniasta vielä vapaaliput) kokouksia laivoilla ja tykkäsin kovasti.Nyt on kesällä tarkoitus mennä Tallinnaan,kun en ole siellä muutamaan vuoteen ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinnassa olen minäkin laivalla käynyt, mutta en risteillen.

   Poista
 7. Vastarannan akka täällä, eli en pidä! Tykkään kyllä matkustaa laivalla kulkuvälineenä paikasta A paikkaan B, sillä aalloilla on kiva keinua, mutta en todellakaan pidä suurista risteilyaluksista jotka ovat kuin uivia hotelleja kauppakatuineen.
  Laiva on mulle vain kulkuväline, eli mieluummin yövyn, shoppailen, ruokailen ja seikkailen maan kamaralla (vaikka en vettä pelkääkään).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en aikaisemmin ollut mitenkään ihastunut laivamatkoihin, kun inhosin varsinkin Ruotsinlaivoilla kaikkia kännisiä. Mutta tuolla Saksanlaivoilla ei ole juuri kännikaloja sattunut vastaan.

   Poista
 8. Pidän myös, ja paljon :-) Ja todellakin haluaisin risteillä Saksaan ensi kerralla!

  VastaaPoista
 9. Joskus on kivaakin, vaan kun voin laivoissa aina huonosti tyynelläkin niin jättäydyn mieliisti moisesta ilosta paitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maikki joutuu ottamaan matkapahoinvointitabletin laivaan mennessä. Ja hyvin auttaa.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.