keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Nyt ne on sitten poissa kaikki...

Viimeinen pennuista lähti uuteen kotiinsa eilen ja pentulaatikossa näyttää tältä.Täytyy pestä se ja palauttaa omistajalleen. Mehän lainattiin se yhdeltä tutulta, kun oma laatikko alkaa olla jo aika huonossa kunnossa. Jospa seuraavalle pentueelle rakennettaisiin uusi.

Niinpä. Minä sanoin viime viikonloppuna, että yhtään pentua ei enää tarvitse tähän taloon tulla enää. Niin raskaalta tuntui viimeiset viikot pienten hoidon kanssa. Ja se pitäisi pitää mielessä nyt lähitulevaisuudessa... Vaan äsken juuri oli mielessä, että olisihan se mukavaa, jos tulisi lisää pieniä... Hullu minä!

Mutta oli kyllä mukava nukkua ihan rauhassa tämä yö!!!

Ai niin, ketä kiinnostaa kennelin kotisivut, niin täältä ne löytyy.

12 kommenttia:

 1. Tyhjältä näyttää laatikko...on tuollaisessa joukossa paljon työtä,mutta pennut ovat vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele Yaelian, jos niitä olisi ollut 12!!!

   Poista
 2. Lisää pieniä haikailet, ihana! Nyt pitää sitten väliajaksi :) etsiä joku muu kiva puuha

  VastaaPoista
 3. Eläimissä ja sen pennuissa varsinkin (kuten ihmislapsissakin!) on valtavat määrät työtä, mutta niiden hoitaminen on tosi palkitsevaa. Ja niinhän sinäkin tunnut jo haikailevan uusia pentuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, eläinten hoitaminen on todella palkitsevaa. Ja voi sitä rakkauden määrää mitä niille voi osoittaa ja mitä saa takaisin.

   Poista
 4. Lisää pentuja vaan, voisin tulla osapäivähoitajaksi minin kanssa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi koirilla on juoksuaika vaan kaksi kertaa vuodessa, niin että eipä kai ennen syksyä ainakaan tapahdu mitaän ;).

   Poista
 5. Saako udella että miksi teillä ei ole suomalaisia koiria kennelissänne? Suomenajokoirien parhaimmistohan sekä käytön että näytön puolesta asuu täällä kotimaassa, ja varmasti pentuja Norjaankin myytäisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut tulkkina/välittäjanä monessa koirakaupassa Suomesta tänne. Ei olla ainakaan vielä hankittu tänne meille. Koiranpennulle tulee hintaa ja aikamoinen paperisota, jos sieltä tuottaa. Katsotaan nyt, jos jossain vaiheessa hankittaisiin tai ainakin astutettaisiin siellä.

   Poista
 6. oioioi mitkä sivut noi kennelin sivut. Paljon ajureita. Voi hellanduulelis. Ihania kaikki. Ja juu, ihan työkoiria siis. oioioi. Noista tulee hyvälle tuulelle pitkäksi aikaa.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos OP. Olen puuhaillut noitten sivujen kanssa nyt muutaman kuukauden. Onhan ne mukavia kavereita nuo koirat :).

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.