lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kahta en vaihda...

En käytä mitenkään kauheasti meikkejä. Mutta jos kajal, ripsiväri ja huulikiilto huultenrajauksineen puuttuu, niin on vähän alaston olo.

Käytän vähän eri merkkejä, mutta ripsari on ollut viimeiset ainakin 15 vuotta sama: Kanebon 38 astetta. Täytyykin ostaa uusi, kunhan seuraavan kerran lähtee laivalla tai koneella reissuun. Tax freestä kun saa halvemmalla.


Tilasin Rocher`lta jotain käsirasvaa ja semmoista tuossa keväällä ja sain tämän ihmeaineen kaupanpäällisiksi.


Tämä on itseruskettava voide, joka sopii myös kasvoille. Yleensä mulla on paljosta työulkoilusta johtuen hyvä väri kasvoissa. Mutta tänä talvenahan olen ollut töissä sisällä ja kasvot ovatkin olleet aika värittömät. Vaan tätä voidetta kun naamaan vetäisin, niin jopas muuttui väri päivän aikana. Ihme aine. Piti ihan googlailla, että mitenkä ne nuo itseruskettavat oikein toimivat.

Mitä sinä et vaihda?

8 kommenttia:

 1. Niin muuttuiko kasvojen väri positiivisessä mielessä? Itse olen joskus laittanut sääriin itseruskettavaa voidetta ja ne taittaa aina tosi pahasti keltaiseen. Itse olen niin vaaleaihoinen. Töissä sai kuulla että olen lumikki :D "Huulet punaiset kuin ruusut, hiukset mustat kuin eebenpuu, iho valkoinen kuin lumi".

  VastaaPoista
 2. Hei Lumikki ;):Siis todellakin positiivisessa mielessä. Mutta se saattaa johtua normaaliväristä ihossa. Olen aika tummaihoinen ja helpostiruskettuva.

  VastaaPoista
 3. Jaa-as, mulla ei taida kosmetiikan alalla olla mitään mitä en vaihtaisi. Olen samanlainen meikkaaja kuin Sinäkin, hyvin vähän ja aika usein ei ollenkaan. Aika perustuotteilla pärjään. Itsestään ruskettavia olen kokeillut ja esimerkiksi Nivean Sun-Kissed Radiant Skin kosteusvoide vartalolle antaa juuri sen verran väriä, että kehtaan laittaa caprit jalkaan. Muuten olen kuin pullataikina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mina olen kanssa aikaisemmin kokeillut itseruskettavia vain jalkoihin. Nyt siirryin sitten kasvoihinkin :).

   Poista
 4. Tuo sama Kanebon ripsiväri on ehdoton suosikki. Tai vaihtoehtoisesti Cliniquen vastaava, siis lämpimällä vedellä irtoava. Jompi kumpi on kuulunut meikkipussin vakiovarusteisiin jo monta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Cliniquella on samanlainen. Hyvä tietää!

   Poista
 5. Sama ripsiväri on ollut käytössä jo tosi kauan. Ainoa lähes, joka sopii mun herkille silmille. Muut tuotteet tahtovatkin mennä sen mukaan, mikä sattuu olemaan alennuksessa.

  VastaaPoista
 6. Kanebon 38° ripsaria en vaihda, paras ikinä :) En myöskään Bare Mineralsin meikkiä, todellinen löytö ja käy iholleni ja huomaamaton ja iho on nykyään aina hyvä.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.