keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Koirakuulumisia

Pennut ovat jo niin isoja, että luovutus ostajille tapahtuu nyt tulevana viikonloppuna. Tänään käymme ID-merkkauksessa ja eläinlääkärin tarkistuksessa ja perjantaina tulee ensimmäinen hakija.

Laitoimme vanhan koirankopin ympärille aidan ja siellä pennut ulkoilevat.Kuten näette, niin kuvissa on vain viisi pentua. Viikko sitten sattui jotain aivan uskomatonta ja emä hyppäsi yhden pennun jalalle ja pennun takajalka murtui. Koska ostaja halusi, että jalka korjataan, niin pentu kävi Oslossa leikkauksessa ja lähti sitten saman tien eläinlääkärin valvonnan jälkeen uuden isännän mukaan. Pennun täytyy olla rauhassa useampi viikko, niinpä ostaja halusi näin. Parempi meille.

Eli kahdeksan viikon työ on takanapäin. Huh, sanon minä. Neljä viimeistä viikkoa ovat olleet aika työteliäät. Saattaa olla, että menee pitkä aika ennen kuin tänne tulee uusia pentuja...

14 kommenttia:

 1. Varmaankin on ollut hurja työ noin monen koiravauvan kanssa,mutta jääkö yhtään ikävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja ei. Onhan niitä nyt hoitanut monta viikkoa ja tottakai niihin kiintyy. Mutta kun olen huomannut, että oma ajankäyttö on välistä kovinkin kortilla, niin eipä tähän enää pentua voisi itselle ottaa. Ja olen tavannut kaikki pentujen omistajat ja kaikki tuntuivat todella mukavilta ihmisiltä. Joten pennut saavat hyvät kodit kaikki.

   Poista
  2. Niin lisään vielä, että mahtaa olla vaikea pidätellä kyyneleitä pentujen pois lähtiessä. Täytyy vaan yrittää kovettaa itsensä siinä tilanteessa...

   Poista
 2. Ompas ne kasvaneet. Mahtaa olla haikea erota noista pallleroista. Leppoisaa kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kesä voi minun puolestani nyt alkaa, kun on tämäkin homma poissa päiväjärjestyksestä ;).

   Poista
 3. Voi miten äkkiä onkaan aika mennyt. Pennuista luopuminen on sekä haikeaa, että helpotus. Hienoa, että on hyvät kodit löytynyt. Eihän niille onnettomuuksille mitään mahda, tulee jos tullakseen. Pennun jalka varmaan paranee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitti aivan kamalasti, kun se vahinko sattui. Mutta kun olin ihan vieressä tapahtuessa, enkä olisi voinut tehdä yhtään mitään, niin eipä sille paljoa voinut... Mutta ihan hyvin se pentu nyt kuulemma jakselee.

   Poista
 4. Niin nopeasti ne ovat kasvaneet! Ihania! Osaan kylla kuvitella miten paljon niissa on ollut hommaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinkähän sitä aikansa sitten käyttää, kun kaikki ovat poissa... ;)

   Poista
 5. Voi että, teillä tosiaan elämä rauhoittuu siellä kun nuo vintiöt ovat poissa jaloista! Ja hei, onko toivomuksia Suomesta, en tulekaan autolla mutta lentokentältähän saa vaikka ruiskeipääkin matkaan. Ens viikolla on suuntana Norja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruisleipä on vakiosuosikki :). Mutta jospa ostelet tuliasia itsellesi. Minä sain nimittäin suomivieraalta vasta ruisleipää ja ehkä minä lähden käymään kohta itsekin Suomessa :).

   Poista
 6. Eikös tuollaiset koirien leikkaukset ole kalliita? Jouduitteko itse maksamaan sen vai maksoiko koiran ostaja? Suomessa nuo koirien hoidot ovat hirveän kalliita. Tuollainen leikkaus olisi varmaan lähemmäs 1000 euroa. Luulin jo, että jalan loukannut pentu lopetettiin. Onneksi ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kamalan kallista. Mutta osan korvaa vakuutus. Ostaja halusi aivan välttämättä, että pennun jalka korjataan. Hänelle oli erittäin tärkeää monesta henkilökohtaisesta syystä saada juuri tuo pentu. Joten siinä mielessä raha oli aivan sinuseikka. Ja kun leikkaava lääkäri lupasi 99% mahdollisuuden, että jalka kuntoutuu aivan kokonaan, niin eipä siinä sitten muuta kuin leikataan.

   Poista
 7. Olipa ikävä tuollainen onnettomuus, mutta onneksi pentu selvisi.

  Hyvää kesää teille!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.