torstai 22. maaliskuuta 2012

Sienimuhennos (sopii hyvin karppaajallekin)

Ostin isoja herkkusieniä. Paistoin ne kuutioituina sipulikuutioitten kanssa. Maustoin suolalla. Kaadoin puoli purkkia kermaa päälle ja keitin kasaan. Nam!Yksi virhe tässä on karppaajalle: söin muhennoksen kahden pienen manteliperunan kanssa... En jaksanut alkaa keittelemään kukkakaalia, kun jääkaapissa oli eilisiä perunoita. No, olen armollinen itselleni ja sallin tämmöisiä. Yritän pitää hiilihydraatit matalana muuten sitten tänään.

6 kommenttia:

 1. Sienet, sipuli ja kerma, ei voi mennä vikaan! Oli karppaaja tai ei!

  VastaaPoista
 2. Näyttää taivaalliselta! Olen ihan sienihullu. Meillä syötiin viime viikonloppuna keitettyjä perunoita (eli karppaajan kauhua ;-) ja sienikastiketta. Muuten sama kuin sinulla, mutta ei lisättyä suolaa ja kerman sijasta käytettiin jotain soya-maitoa. Sairaan hyvää!

  VastaaPoista
 3. Nam! Nuorena inhosin sieniä, nykyään rakastan niitä :-)

  VastaaPoista
 4. Tuo näyttääkin jo makoisalta.
  Oletko jo paljon keventynyt karppauksen avulla?

  VastaaPoista
 5. Mä niin rakastan kerma+sienikastikkeita! Mun mieheni ei vain voi sietää sieniä, joten en melkein ikinä pääse niitä kokkailemaan. Tuo sun näyttää ja kuulostaa oikein hyvältä.

  Sulle on tunnustus/haaste mun blogissani, jos sen haluat tehdä :) http://aavikkohiekka.blogspot.com/2012/03/haasteita.html

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.