maanantai 12. maaliskuuta 2012

Meidän koirat

Olen aloittanut tekemään isännän kennelin kotisivuja. Olen jo aloittanut useampaan kertaan monena vuotena... Vaan nyt otin maksulliset sivut, jos se saisi innostumaan sivujen tekemiseen. 

Eilen sitten yritin kuvailla koiria, vaan kenestäkään ei oikein meinannut tulla kunnon kuvaa. Elsan kuva onnistui jo kolmannella yrittämällä. Seisoo kuin kuningatar kuvassaan. Muita kuvailin ja kuvailin ilman kunnollista tulosta. Seisovat kuin sahapolkyt.

NJ(rev)CH Dark Russell`s Embla

Torpevassfjellets Elsa

Rondegløtt`s Toya

NJ(rev)CH Dark Russell`s Ebba

Ja uusille lukijoille tiedoksi: Elsa on Ebban ensimmäinen pentu (pian kaksi vuotias). Ebba ja Embla (pian viisi vuotiaita) ovat siskoksia samasta pentueesta ja tulevat Ruotsista. Ebba tuli meille ensin ja Embla viime syksynä, kun isäntä näki sen olevan myynnissä. Toya (täyttää pian neljä) tuli meille uudelleensijoistuskoirana pitovaikeuksien vuoksi reilu vuosi sitten. Ja hän onkin yllättänyt jäniksenajotaidoillaan.

Toyalle odotetaan pentuja tulevaksi huhtikuun loppupuolella. Saa nähdä tuleeko pentuja ja jos tulee, niin montako. Pentutilauksia on yllin kyllin ilman ilmoitteluakin. Jos sitten sattuvat pennut olemaan oikeata sukupuolta...

Tällä hetkellä Embla ja Toya asuvat sisällä ja Elsa sekä Ebba koiratalossa. Mutta kaikki koirat ovat vuototelleen sisällä sosiaalistumassa. Kaikki koirat ovat metsästyskoiria ja isäntä treenaa niitä todella paljon. Viime syksynä minäkin innostuin asiasta ja olen ollut mukana metsässä kerran jos toisenkin. Neljän koiran treenaamisessa menee aikaa... Kaikkia koiria on käytetty myös näyttelyissä hyvällä menestyksellä.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kauniita neitejä ja rouvia ovat :) Minäkin joskus pidin sellasia alkeellisia kotisivuja meidän kennelille mutta kotoa pois muutettua se vaan jotenkin jäi. Kivaa odotella pentuja tiedän kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Ajokoiran treenaus on taitolaji. Vaatii kärsivällisyyttä ja hyvät maastot koiran ominaisuuksien lisäksi. Sitten kun ne kaikenmaailman väritykset ja muut rotuominaisuudet pitäis myös olla kohdallaan. Kunnioitettavaa päästä noin pitkälle kun miehesi, tai siis te yhdessä, olette päässeet. Menestystä kotisivujen laadintaan toivoo aikoinaan innokkaasti jäniksiä metsästänyt. Tosin koirat ei ollu mitään paperikoiria.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta, mitä karvakorvia.
  Minusta nuo poseeraa ihan hyvin, ja olet sentään saanut kuvia, joissa näkyy muutakin kuin hännänpää tai kirsu mustana möhkäleenä...
  Aivan ihania koiria, ihana rotu.
  OP

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.