lauantai 17. maaliskuuta 2012

Mitä luet blogista ja viikonloppupuheita

Mulla oli viikon verran kysely tuossa sivupalkissa. Tein sen lähinnä sen vuoksi, kun joskus innostun kirjoittamaan useamman päivityksen samana päivänä. Mietin, että lukeeko lukijat vain sen uusimman vai myös saman päivän vanhemmat kirjoitukset. Muutenkin kiinnostaa, lukeeko kukaan vanhempia kirjoituksia.

Tuloksena tuli, että 76% lukee useamman lukemattoman päivityksen kerralla. Siis mitä ilmeisimmin moni käy "kylässä" vain silloin tällöin eikä päivittäin tai sitten käy päivittäin, mutta lukee ne kaikki saman päivän kirjoitukset.

33% lukee vain uusimman päivityksen eli ilmeisesti osa jutuista jää lukematta näillä henkilöillä. Tai sitten he lukevat kaikki kirjoittamani päivitykset, myös silloin, kun kirjoitan useamman samana päivänä.

13% lukee myös vanhoja kirjoituksia. Olenkin huomannut, että varsinkin vanhoja ruoka- ja leivontaohjeita käydään lukemassa usein.

Kiitos kyselyyn osallistuneille!

Näin harmaata ja ankeaa täällä on tänään.


Mutta yön aivan pieni pakkanen on jo muuttunut pariksi lämpöasteeksi. Myöhemmin päivällä päästään varmaan noin kahdeksaan asteeseen. Lumet sulavat kohisten.

Oikein hyvää viikonloppua teitilöillekin!

10 kommenttia:

 1. Hauskaa viikonloppua sinnekin. Meillä sää taas viileni eilisen kesäpäivän jälken ja tänään on "vain" +17C.

  VastaaPoista
 2. Teillä kevät siintää jo, lumet sulaneet vauhdilla.

  Luen aina sinun päivitykset, en huomannut tuota kyselyä aikaisemmin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ööh, mä käsitin väärin, käsitin niin että käykö useammin kuin sillon tällöin lukemassa, luen siis myös vanhoja jos en ole niitä vielä lukenut, vaikka ruksasin eri kohdan :-)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Oli muuten mielenkiintoinen tutkimus. Olen tätä joskus itsekin pohtinut.

  Onnellista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Päivittäin en ehdi käydä, mutta luen useamman jutun kerralla. Pyrin lukemaan kaikki juttusi. Kommentteja en aina laita.

  Terveiset täältä etelästä, nyt vähän lomailu hillitsee blogeissa kiertelyä.

  VastaaPoista
 6. Kateellisena katson tuota kevään kohinaa. Aina näyttää siltä, että muualla kevät tulee aikaisemmin. "Unohdan" kokonaan ne, jotka joutuvat odottamaan lumien sulamista vielä pitempään,

  Mielenkiintoinen kysely. Kun mietin itseäni lukijana, niin teen varmasti tuota kaikkea. Miten milloinkin. Kiinnostvaa on omien kirjoitusten kohdalla seurata myös sitä, mitkä jutut keräävät eniten lukijoita tai runsaimmin kommentteja. Tämä ei aina vastaa omia oletuksia. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa viikonloppua Tuula.Ja kivasti näyttää kevätkin teillä etenevän.;Luen aina postauksesi,mutta en aina kommentoi.

  VastaaPoista
 8. Luen kaikki postauksesi yleensä heti kun ne ilmestyvät. Palaan myöhemmin lukemaan kommentit. Olin itse kommentoinut tai en.
  Tykkään joko kotikutoisista vuorovaikutteisista blogeista tai sitten tiedejutuista. Olen yrittänyt seurata suosittuja muoti- vaate- ja tällaisia löytääkseni sen jujun, mutta huomattuani että kuutisenkymmentä kommentoijaa saa tukussa saman "ihanaa ihanaiset lukijat ihanaisista kommenteistanne. Kyllä taas jaksaa arjessa" vastauksen, tajuan ettei samanlaista keskustelua kuin esim sinun kanssa voi syntyä. Eihän se tosin ole näiden viimeisen päälle ammattitaitoisten bloggaajan vika jos on supersuosittu. Onhan blogi muuten hyvää mieltä kauniita ihmisiä, vaatteita ja unelmia lukijoilleen antava sivuelinkeino ja sponsoroitu tuote.
  Maanläheisyys ja yhteisöllisyys on meidän pienempien blogien valtti.

  VastaaPoista
 9. Jaahas, näyttää siltä että lunta ei kotosalla ole enää siinä vaiheessa kun minä sinne palailen. :( Olin vielä toivonut muutamia hiihtolenkkejä keväthangilla!

  Minäkin luen välillä postaukset sitä mukaa kun niitä ilmestyy, ja jos taas en ehdi blogien ääreen muutamana päivänä, sitten "ahmin" kaikki lukemattomat jutut kerralla. Joskus katselen myös vanhoja juttuja, karppauksesta varsinkin. Ei sillä että itse ajattelin alkaa karppaamaan, mutta hiilihudraattien vähentäminen ruokavaliosta on käynyt mielessä.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.