maanantai 7. marraskuuta 2011

Maanantaita

Pitkän työpäivän päätteeksi tämä mahtava auringonlasku kotona kruunasi kyllä päivän. Pimeä tänne tulee jo viiden maissa.
Työasiaa: teen nyt neljä päivää viikossa tästä viikosta alkaen. Pelkään työpäiviä tulevan liikaa. Mutta voinhan minä niitä tarpeen ja kunnon mukaan vähentää. Viihdyn hyvin opetustyössä ja aikuisopiskelijoitten seurassa. Ensi viikolla menen karrieeraohjaajalle ja alamme miettimään jatkoja ja mahdollisia jatko-opiskeluja.

Torstaina menen selän magneettikuvaukseen. Istuminen ainakin pitemmän päälle ei sovi minulle ollenkaan. Vasempaan jalkaan alkaa vetämään ilkeästi ja sen jälkeen on vaikeaa kävellä. Selkä on kipeä päivittäin.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Upeita auringonlaskuja.

  Oletko kokeillut satulatuolia tai sitä häkkyrää, jolla istutaan jotenkin polvillaan (näyttää siis keskiaikaiselta kidutusvälineeltä)?

  OP

  VastaaPoista
 2. Täällä pimenee myöskin viiden aikaa... HuoH! Tulisipa jo lunta :)

  VastaaPoista
 3. OP, tuolla toissa on monenlaisia tuoleja, myos noita satulatuoleja. Mutta onneksi siella ei ole pakko istua pitkia aikoja. Kavelen paljon siella. Mutta taalla kotona on valista tuskaa istua tietokoneella... Pitaisi kai hankkia tuollainen tuoli kotiinkin.

  VastaaPoista
 4. ihana taivas!!Seuraavaks alkaa mennä jalka puoliksi turraksi ja kaikista parasta on kävellä koko ajan,mutta kun sekään ei onnista,sitä ei arvaa kuinka kipeä se on!terv.astan emäntä

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.