lauantai 12. marraskuuta 2011

Heppakuulumisia

Tytöt ovat hekin siirtyneet näin talven lähestyessä sisätiloihin öisin. Päivisin he ovat yleensä ulkona. Olemme aidanneet erään metsäpläntin talon vierestä hevosille. Siinä ne voivat nyt ulkoilla lumentuloon asti. Lumen tultua teemme taas pellolle piiitkän juoksulenkin. Sitä pitkinhän voi sitten ratsastaakin.

Tallihan on meillä vanhassa navettarakennuksessa. Siellä laittiin kesän aikana hevosten bokseihin (mitä ne ovat suomeksi?) uudet seinälevyt. Samassa tilassa on myös pässien aitaus.Siellä on mukava käydä aina välistä juttelemassa eläinten kanssa. Leikattiin muuten molemmilta tytöiltä etutukat lyhykäisiksi. Näyttävät ihan hassuilta :).

Stjerna.

Pässit.

Horg Lill.

4 kommenttia:

 1. Ihanat hepat:) Ja kuulostaa hyvalta tuo suunnitelma kun lumet tulee. Mikaan ei ole kivempaa kun ratsastaa lumessa:)

  VastaaPoista
 2. Hepoilla hauska uusi kampaus. :-)

  VastaaPoista
 3. Bokseista tulee minunkin puhuttua vaikka oikea termi lienee pilttuu. Siinäpä kiva vanha sana noitten uudissanojen rinnalle :-).

  VastaaPoista
 4. Ihanat kampaukset. :)

  Meillä pilttuu oli sellainen pikkuinen parsi jossa heppa seisoi riimussa kiinni silloin kun itse heppatyttönä kävin tallilla. Isompi ovellinen "boksi" joihin kaikki hevoset pääsivät muuttamaan kun uusi talli valmistui, oli sitten ihan vaan karsina, tai jotkut kutsuivat niitä myös bokseiksi. :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.