lauantai 5. marraskuuta 2011

Ihanuus postilaatikossa :)

Muistatteko, kun tässä taannoin etsiskelin itselleni ystävää?

Eilen töistä tullessa oli postilaatikossa odottamassa iso kirje. Lähettäjänä oli Männikön Maiju. Hän kommentoi ensimmäisenä silloin aikanaan postaukseen ja kun en voinut ryhtyä ainakaan nyt heti kaikkien kommentoijien kanssa paketinvaihtoon, niin hän on nyt ensimmäinen vaihtoystäväni. Te muut kommentoijat: kävisikö, että otan teihin yhteyttä uuden vuoden puolella? Ainakin joihinkin teistä. Nythän minulla on jo kaksi vaihtokaveria, kun Liisa Mummon akkunalta vaihtaa kanssani lehtiä.

Maiju on varmasti lukenut blogiani tarkkaan ja tiesi mistä tykkään. Katsokaapa vaikka sisältöä!


Nam nam nam! Fazerin sinisestä tykkää täällä kaikki ja se menikin parempiin suihin melkein alta aikayksikön. Onneksi minäkin ehdin sitä maistamaan. Salmiakki on hurrrrjan hyvää aamupalaa ;). Glögiä tehdään illalla. Suppilovahveroista syntyy jotain hyvää ihan pian. Ja kylläpä oli ihanaa viettää aamuhetki sängyssä peiton alla Me Naisten seurassa tänään.

Kauniit kiitokset Maiju! Paketti tuli juuri sopivasti viikonlopun ehdottomaksi kohokohdaksi. Kyllä on ihanaa, että tämmöisiä ihania ystäviä saa näin blogin välityksellä. Suosittelen muillekin bloggaajille lämpimästi vaihtokaveria.

7 kommenttia:

 1. Vautsi mikä sisältö! Kyllä nää vaihdot on kivoja.

  VastaaPoista
 2. Huh, hyvä että paketti tuli perille, olin jo aikeissa laittaa uutta tilalle.

  Olet yhtä aikaisin liikkeellä kuin minä, meillä Suomessa on tänään Pyhäinpäivä, joten erilainen Lauantai kun kaupat ovat kiinni.
  Suunitelmissa leipoa Porkkanakakku, saas nähdä toteutuuko.

  Mukavaa herkuttelua Salmareiden kera ja lukunautintoja Naisten lehtien ääressä. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno herkkupaketti:) Tuo vaihtojuttu on kyllä kiva juttu:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hyvä vihje. Kas kun ei ole ennen tullut mieleeni, että voisin etsiä tällä tavalla Ruotsista vaihtokaveria. Aina tarvitsisi vaikka jotain ruotsinkielistä lehteä tai musiikkia tai muuta kivaa ruotsiin liittyvää, jota voisi hyödyntää opetuksessa.
  Pannaanpa korvan taakse.

  VastaaPoista
 5. ordentlig lavkarbopakke! Kos deg og nyt lesingen:=)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.