sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Nami-pizzaa

Tein ohuen pizzanpohjan, joka oli todella hyvänmakuinen. Tässä ohje pellilliseen:

2,5dl haaleaa vettä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
25g kuivahiivaa
6dl vehnäjauhoja

Sekoita aineet ja vaivaa hetki taikinaa. Anna kohota ainakin puoli tuntia. Kaulitse pellille ohueksi.

Täytteeksi tein tomaattikastikkeeni:

purkki murskattuja tomaatteja
pari sipulia pienenä silppuna
oreganoa
pippuria
valkosipulia
mausteita maun mukaan

Keitä pienellä lämmöllä niin kauan kuin jaksat. Maistuu paremmalta mitä kauemmin jaksat keittää.

Yhden pizzan tein jauhelihalla ja juustolla. Toisen vain tomaattikastikkeella ja juustolla. Paljolla tomaattikastikkeella.

Oli todella hyvää. Kyllä voittaa kaupan pakastepizzat.


3 kommenttia:

  1. Minä tein pohjan 3 viljan sämpyläjauhoista ja hyvä pohja tuli niistäkin.

    VastaaPoista
  2. Nam! Kuulostaapa hyvältä!

    /Tiia
    www.plungebytiia.com

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.