tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kirja 10/2013


Kyllä!!!

Odotettu Jo Nesbøn uusin Politi-kirja oli vieläkin parempi kuin olin edes odottanut! Ehdottomasti paras  kirja Harry Hole-sarjassa! Luin kirjaa herkutellen vähän kerrallaan. Mutta loppua kohden tahti tiivistyi niin lukemisessa kuin kirjan juonessakin. Tänä aamuna oli täydellinen kesäloma-aamu todella hyvän kirjan parissa. Harva kirja on saanut minua sellaiseen tunnemylläkkään kuin tämä. Ehkä odotuksillakin oli osansa.

Nyt menen sitten lopultakin nettimaailman ihmeisiin ja tutustun kirjan arvosteluihin. En uskaltanut lukea niitä ennenkuin olin lukenut kirjan itse. En nimittäin halunnut tietää sanaakaan juonesta. Ja se kannatti. Jännitys säilyi aivan viime sivulle asti.

Jos joku innostuu näistä Harry Hole-sarjan kirjoista, niin suosittelen ehdottomasti lukemaan sarjan alusta asti. Murhien ohessa kerrotaan Harryn elämäntarinaa ja minusta sillä on sen verran iso osa näissä kirjoissa, että siihen ei pääse kiinni, jos lukee kirjan sieltä, toisen täältä.

Suosittelen! Ehdottomasti!

2 kommenttia:

  1. Kirjoista puheen ollen kiitos kirjapaketista joka tuli jo jokin aika sitten! Olipa mukava lukea välillä suomenkielistä tekstiä, kirja tulikin hotkaistua saman tien... Ja tuo uusin Nesbø on kyllä omallakin lukulistalla

    VastaaPoista
  2. Kirjakaupat Oslossa oli täynnä tota opusta. Odotan suomalaista painosta:) Aloitin juuri Camilla Läckbergin uusimman:) Sitä ei ollut missään kirjakaupassa Norjassa kun taas täällä Suomessa on hyvinkin ajankohtainen:)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.