keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Taikinaterapiaa ;)

Taikinaterapiaa on taas tullut harrastettua.

Tein pizzasnurr eli pizzakiekkoja vai mitä ne suomeksi ovatkaan. Täytteena valmis pizzatäyte (tomaattia, sipulia jne) purkista, herkkusieniä ja mustia oliiveja, sekä paljon valmista juustoraastetta. Rullataan taikina samoin kuin korvapuusteja tehdessä ja leikataan siivuiksi. Helppoa ja nopeaakin.


Eilisen perunamuussin lopun upotin perunarieskoihin. Eli perunamuussi sekaisin yhden kananmunan, suolan ja vehnäjauhojen kanssa. Mulla ei ollut ohrajauhoja...Ja taikina jäi vähän löysäksi ja unohdin näköjään pistellä haarukalla ennen uuniin menoa. Mutta pyt,pytt ;). Hyvää voin ja juuston kanssa joka tapauksessa.


Ja katti kamala nautiskeli auringonpaisteesta. Se onkin ollut harvinaista herkkua viime viikkoina. Mutta nyt kuulemma alkaa kesä! Eikös tänään olekin kesäkuun eka?


5 kommenttia:

 1. Täällä on KESÄ: plussaa melkein 30. Ja meidän mäellä vielä melko kova tuuli. Koirat vaan läähättää :-)

  VastaaPoista
 2. Täälei ainaskaa oo kesä, vettä tuloo ku esterin puosta :( Nooooh, ehkä se aurinkoki tahtoo joskus ittensä näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Taikinaterapia on ihanaa terapiaa,mutta käytän sitä äärimmäisen harvoin kun on niin lihottavaa terapiaa;D Mukavaa loppuviikkoa Tuula:)

  VastaaPoista
 4. Nappasin tuosta heti yhden pizzasnurran, nam! Kissat ymmärtävät nauttia paisteesta.

  VastaaPoista
 5. Ihania herkkuja, tulee itsellekin hinku alkaa leipomaan! Toivottavasti polvi ja kyynärpäät ovat parantumaan päin ja pääset pian taas töihin.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.