sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Taas Maihaugenissa

Kävimme tänään taas Lillehammerissa. Ja kun ilmakin oli suosiollinen, niin kävelimme taas pitkät lenkit ulkoalueella. Monessa talossa oli opas kertomassa talon historiasta.

Ostin uuden kännykän: Nokia C7 kosketusnäyttöpuhelin. Siinä on 8 megapixelin kamera, jolla nämä kuvat on otettu. Johtuukohan noista pixeleistä, että kuvien lataamiseen meni tavallista pitempi aika...

5 kommenttia:

 1. Tosi hyviltä näyttävät kännykkäkameran kuvat! Omallani ei saa kunnollisia otettua... Saitko muuten sähkpostia mitä laitoin tulemaan jokin aika sitten? Vaikka täytyy sanoa että "oma" norjalainen kätilöni Trettenissä on aivan ihana! :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis paikka;tuosta tulee Seurasaari mieleen.Ja ihana tuo ensimmäinen kuva sorsavauvoineen.Onnea uuden puhelimen johdosta;hienoja kuvia tulee sillä ainakin.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja kuvia ja onnittelut uudesta puhelimesta! Mä luovuin vihdoin Nokiasta ja siirryin iphoneen. Love it :-)

  VastaaPoista
 4. Satu, lahetin postia sinulle. Taytyyko sinun menna Tretteniin asti katilon luo? Eiko teilla ole omaa siella lahempana?

  Yaelian, nuo sorsat lahti meidan peraan kun lahdimme niita katsomasta :D.

  Soile, justiinsa luin, etta joku Nokian uusi on parempi kuin iphone5 (onko sellainenkin jo tullut???). En mina naista tieda, kun oikeastaan kaytan puhelinta vain soittamiseen, viestittamiseen ja kuvien ottamiseen...

  VastaaPoista
 5. Iphone5 taitaa olla seuraava. Ei tämäkään puhelin ihan täydellinen ole, mutta mun usko meni Nokiaan Microsoft kumppanuuden myötä, mä vihaan mun Windows pohjaista konetta, ja kaikki tutut, jotka vaihtaneet Applen Maciin, ovat erittäin tyytyväisiä! Semmoinne munkin seuraava kone, sit joskus, tulee olemaan.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.