sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesän ihailua

Katti kamala ja minä tykätään kyllä kesästä. Tapojensa mukaisesti katti oli mukana, kun autoin isäntää. Samalla kiersimme vähän tiluksia.Meillä on kovin luonto lähellä täällä. Nyt kun heinä ei ole vielä kasvanut pitkäksi, on mukava kuljeskella pitkin poikin.

Hevosten entisen aitauksen vesilammikon ympärille oli tullut isot kasat lapsuuteni lempikukkia, rentukoita. Niitä ihailimme katin kanssa.


Sairaspäivytystä: MR-kuvat eivät näyttäneet mitään. Polvi oli kovin terveen näköinen. Ja siitä huolimatta koskee. Varsinkin öisin. Lääkäri soitti perjantai-iltapäivästä ja sovimme, että hän pistää lähetteen tähystykseen. Siellä voi näkyä sellaista, mitä kuvat eivät näytä. Ja sairasloma jatkuu nyt ainakin kaksi viikkoa eteenpäin. Toivottavasti kivut vähenevät.

2 kommenttia:

  1. Ihana katti!

    Harmi ettei MRI:ssä löytynyt syytä, mutta toivottavasti tähystyksessä syy löytyy ja voidaan korjata. Onko siellä leikkausjonot kovin pitkiä?

    VastaaPoista
  2. Soile, en tieda kuinka pitkat taalla on leikkausjonot. Mutta paasen nopeammin, kun olen sairaslomalla ja taalla on sellainen uusi "nopeammin takaisin toihin"-systeemi nav:in kanssa. Laakari sanoi, etta laittaa lahetteen sen systeemin mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.