lauantai 4. kesäkuuta 2011

Hepat kesälaitumelle

Tänään vietiin heposet kesälaitumelle kolmen kilometrin päähän kodista. Cowboyt laittoivat bootsit jalkaan ja ratsastivat tytöt sinne.Kävelimme Maijan kanssa laidunalueen läpi. Olivat aidanneet vasta puolet alueesta eli tytöillä on aikamoinen tila juoksennella ja mättää heinää masun täydeltä. Heillä on siellä ihan ikioma purokin, josta saa juoda ja liotella jalkojaan.


Innoissani unohdin ottaa kuvia hevosista laitumella. Kunhan ajamme paikan ohi, niin käyn niitä tervehtimässä ja laitan kuvat seuraavaan postaukseen.

Meidän hevosmies, Maijan kummisetä, asuu laitumen vieressä ja meinaa ratsastaa tytöillä. Joten meidän ei varmaan tarvitse siellä käydä ihan joka päivä itse paikan päällä.

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtava tuo eka kuva! Voi vaan aistia tuon tunnelman!

  VastaaPoista
 2. Hepat kesälaitumille! Ja vielä cowboy niitä ratsastamassa;D

  VastaaPoista
 3. Onkohan hepoilla teitä ikävä? Uskon, että teillä ainakin on heppoja ikävä. :-)

  Teidän maisemianne on ihana katsella.

  VastaaPoista
 4. Virpi, mina odotan paivaa, etta paasen tuolla tavalla ihan vaan ratsastelemaan hevosella mihin vain, milloin vain :).

  Yaelian, meilla oli hyva tuuri ja hepat saivat ison laitumen kayttoonsa. Oli ensin tarkoitus, etta ne olisivat olleet sellaisella isolla metsalaitumella pukkien kanssa.

  Unelma, mulla ainakin on ikava ;). Kavin asken kaupasta ison pussillisen omenoita ja me Maikin kanssa lahdetaan kohta hevosia syottamaan :D.

  VastaaPoista
 5. Voi miten hienot oltavat tytöillä onkaan..:)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.