lauantai 15. tammikuuta 2011

Lauantain toivepostaus

Rosinan kommentista toivepostauksista jatkan vielä vähän lisää. Hän halusi vielä tietää virastojen aukioloajoista, eläkeläisille järjestetystä päivätoiminnasta, asuntojen hinnoista ja lomamökkien vuokrista

Pankit ovat auki arkisin kolmeen eli tavallinen työssäkäyvä ei sinne ikinä ehdi. Mutta ainakin käyttämässäni Nordeassa pääsen tarvittaessa henkilökohtaisen pankki-ihmiseni luokse myöhemminkin päivästä. Harvoin siellä tosin joudun käymään.

Muut toimistot taitavat olla auki puoli neljään. En ole varma, kun harvoin joudun käymään missään ;).

Eläkeläisille on järjestetty ainakin täällä meillä päivätoimintaan. Taksi tuo ja vie tarvittaessa. Kunnallista ja vapaaehtoista toimintaa on halukkaille tanssista kursseihin.

Oslossa asunnot ovat kalliita. Täällä periferiassa voi saada talon alle puolen miljoonan kruunun. Oslossa samasta maksat aivan varmasti moninkertaisesti. Tästä pääsette katsomaan hintoja. Painat vain kaupungin tai fylken nimen paikasta, joka kiinnostaa.

Vuokramökkien hinnat vaihtelevat paikasta ja ajankohdasta. Tästä pääsette katsomaan hintoja.

1 kommentti:

  1. Pankkien aukiolot jaksavat kyllä harmittaa... Mutta tuota en tiennytkään että tapaamisaikoja voi saada myöhäisemmäksi. Kiitos tiedosta, täytyypä koittaa toimisiko tämä myös omassa pankissa!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.