tiistai 25. tammikuuta 2011

Arvonnan voittaja

Ebba arvaus olikin vaikea, vaikka arvauksia tuli peräti 31 kappaletta. Kaksi arvaajaa osuivat oikeaan. Pentuja oli 8 vaikka niistä nyt sitten jäikin sitten eloon vain ne kaksi: Tospevassfjellets Ero ja Torpevassfjellets Ester.

Pennut ovat pontevia ja Ebba on todella ihana äiti, aivan kuten edelliselläkin kerralla. Nyt taitaa isäntä päättää sillä tavalla, että Ester jääkin meille itselle... Nimenkin kun on jo antanut. Vestlunds Turk lähtee lainakoiraksi (ainakin nyt alussa). Turk on poikakoira ja kolmen tytön kanssa elämä voi tulla aika ankeaksi tiettyinä aikoina vuodesta. Lisäksi näin monen metsästyskoiran käyttäminen on aivan mahdotonta. Koira on paljon onnellisempi, että pääsee juoksemaan jäniksen perässä useammin. Minua tämä vähän riipaisee, sillä Turk on ollut viime ajat lempikoirani. Aikaisemmin en ole saanut oikein muodostettua kunnon kontaktia näihin isännän koiriin. Mutta tiedän minne Turk lähtee ja tiedän, että hän saa siellä hyvän kodin.

Ja sitten arvontaan. Virpi ja Emmi arvasivat oikein. Onnittelut! Emmi ei halua tietenkään suklaata. Mutta Emmi, kunhan saan neulottua lapaset, niin saat sitten sellaiset! Mutta Virpi, ota yhteyttä (tuulher (at) gmail.com) ja lähetä osoitteesi, niin saat pienen herkkupaketin :).


Kiitokset kaikille osallistujille! Ja paljon kiitoksia kaikista ihanista viesteistä, joita olen tapauksen vuoksi saanut!

Uusi arvonta järjestetään taas, kunhan on jotain arvattavaa ;).

10 kommenttia:

 1. Teillä onkin olu tapahtumia sillä aikaa, kun olen ollut pois. Onnea ussille koiruuksille. Toivottavasti äiti voi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Hei jee! Kerrankin osuin oikeaan, surku vain kun useampi ei synnytyksestä selvinnyt. :(

  Lapaset ovat enemmän kuin tervetulleet. Mikään ei voita kotona tehtyjä. :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voittajille!

  Hyvää jatkoa Ebballe ja pennuille. :)

  VastaaPoista
 4. Heippa Tuula!
  Kalastajan vaimo -blogin erään kommentoijan kautta sain tietää sinun blogistasi ja siitä, että olet lastentarhanopettajana Norjassa!
  Olisitkohan osannut antaa pari vinkkiä minulle? Olen myös lto ja poikaystäväni on houkutellut minua jossain vaiheessa mukaansa Norjaan töihin. Hän on ollut jo pariin otteeseen siellä duunissa, apteekissa.
  No, osaisitko sanoa, onko Norjassa suomenkielisiä päiväkoteja, missä ja miten niiden yhteystiedot parhaiten löytäisi? Itse en ole kovin innostunut työskentelemään ruotsiksi ja norjaa en siis osaa. Englanti menisi paljon paremmin, mutta joskus sekin epäilyttää, kun koen oman työni täällä suomessakin aika haastavaksi, toisinaan. Paikkaa emme ole sen tarkemmin miettineet..mikä vaan, jos hyvät paikat löytyisi molemmille. Poikaystävä on siis proviisori. Kyse olisi sellaisesti pätkästä, lopullisesti ei jäätäisi Norjaan.
  Kiitos, jos ehdit vastata!
  -Tiia

  VastaaPoista
 5. Tiia, taalla tarvitaan paljon koulutettuja lastentarhanopettajia. Talla hetkella on 4700 paikkaa avoinna koko maassa. Tai tietenkin niita on taytetty kouluttamattomilla, mutta koko ajan on avoimia paikkoja. Eli tyon saaminen on helppoa.

  En tieda suomalaisia paivakoteja. Enka usko, etta sellaisia taalla onkaan. Oslossa on saamenkielinen paivakoti, mutta saame ei ole suomea ;). Norjan kieli ei ole ollenkaan vaikeaa kuule, kun meilla on kumminkin kouluruotsi taustalla. Ja jos kauheasti pelottaa alussa, niin voithan tehda assistentin toita. Palkka on kumminkin parempi varmaan kuin Suomessa lto:lla. Mina ehdotin alussa samaa, mutta se ei tullut kysymykseenkaan johtajan mielesta, kun mulla oli koulutus. Parhaat kielen opettajani ovat olleet paivakotien lapset.

  Tapasin muuten kerran Lillehammerin apteekissa suomalaisen miehen, joka oli siella toissa ;).

  Olin itsekin muuten aika ummikko aloittaessani tyot taalla. Vain ruotsi taustalla. Monissa paivakodeissa on suomalaisia lapsia. Minunkin ekassa Osossa oli perati kaksi. Ja voihan sita hakea sitten myos kotikielenopettajan hommia. Ainakin Oslon alueella luulisi olevan tarvetta.

  Jos haluat kysella tarkemmin, niin ota yhteytta sahkopostitse: tuulher (at) gmail.com.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut arvonnan voittajille!
  Ikävä että kahdeksasta jäi eloon vain ne kaksi.
  En ole tiennytkään, että koiramammat saavat noin monta pentua kerralla.

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajille:) Kuitenkin surullista, että vain kaksi selvisi synnytyksestä, mutta ovat varmasti sitäkin rakkaampia <3

  VastaaPoista
 8. Onneksi edes kaksi jäi henkiin, että Ebba saa hoidettavaa. Meidän koira aikoinaan hyysäsi sellaista keltaista nallea, joka vinkui, kun sitä painoi mahasta. Ressu ei saanut oikeita hoidettavia. Nokalle aina töni sitä nallea, että se vinkuisi ja pisti sitten mahansa alle suojaan. Jännityksellä jään odottelemaan postia =) Kiitos jo näin etukäteen!

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajalle :)

  Kauniita pentuja ovat nuo kaksi.
  Ebba on niin huolehtivaisen ja onnellisen näköinen.
  Se ei onneksi tiedä, että poikasia pitäisi enemmän olla.
  Tai niin ainakin kuvittelen asian olevan.

  VastaaPoista
 10. Hei täällä on kiva blogi,ihan koira aiheista,josta pääsenkin sitten asiaan,Suomenajokoirasta,meillä on kotona näitä enää yks ,tässä vähän aikaa sitten kuoli toinen.:(,kova paikka eläin hullulle.:),blgissani on kuvia,kun Junnu kisulikin halaa Ritu tyttöstä♥
  Mukavaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.