tiistai 7. syyskuuta 2010

Stressinhoitoa

Kovin monesti, kun olen stressaantunut, niin alan leipomaan. Tämä on ollut minulla tapana vuosikaudet. Liekkö taikinan vääntämisessä jotain rentouttavaa vai mikä lie. Olen muistaakseni täälläkin aikaisemmin maininnut taikinaterapiasta :).

Tänään en ensin meinannut selvitä kotiin ollenkaan, kun auto oli taas kerran korjattavana ja sitten siitä oli löytynyt kaikenlaista uutta vikaa ja oli jätettävä edelleen verstaalle. Sain  isännältä kyydin kotiin kaupan kautta ja ostin pizzatarvikkeita, kun alkoi leivotuttamaan. Ja leipoa hujautin sitten pizzan ja pizzakiekkoja. Sainpahan viskellä taikinaa pitkin pöytää. Kiekot ovat edelleen uunissa, mutta tässä on pizza:


Minua harmittaa kauheasti, että ehdin vain pikaisesti vierailemaan joissakin harvoissa blogeissa ja kommentoiminen on jäänyt ihan minimiin. Mutta mielessä olette kyllä kaikki ihanat ihmiset.

9 kommenttia:

 1. Hyvän näköistä! Leipominen on mullakin auttanut stressiin,mutta ongelma siinä on se että sitten syön ne,joten en leivokaan,etenkään nyt,kun on pakko laihtua.Herkullisen näköinen pizza!

  VastaaPoista
 2. Komea pizza ja varmasti maistuvainen.
  Keräile sinä nyt vaan rauhassa niitä lampaita, tulet sitten taas blogeissa vierailemaan, kun aikaa on.

  VastaaPoista
 3. Hyvää yötä ja namin näköistä pitsaa. Tulin juuri iltavuorosta (klo 22.10 suomenaikaa), hengailen vähän ja lepuutan ajatusta.

  t helen

  VastaaPoista
 4. Yaelian, mina en enaa nykyisin jaksa juuri leipomuksiani syoda. Onneksi muut syo ja pakastin tayttyy :). Opiskelija on ollut taalla reilun viikon lukulomalla ja lahtee huomenna takaisin Osloon, hankin saa laukuntaytetta mukaan.

  Susa, kiitti!

  Unelma, first things first :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos.. *lähtee pakastimesta hakemaan pizzaa*.. vaikka ei yhtään tarttis, mutta tuli nälkä kun näin kuvasi. Hitto!

  VastaaPoista
 6. Onpas se pizzannäköinen pizza! Vesi tuli kielelle. Toivottavasti maistui, mulle maistuis ainakin. Kiskon tässä paremman puutteessa kiinalaista cashewsekoitusta ja riisiä.

  VastaaPoista
 7. Nam!
  Mä en yhtään tykkää leipomisesta, mutta ruuanlaitosta tykkään kyllä. Pizzan teko onkin sitten sieltä välimailta, joten usein ostan valmiin taikinapohja, semmoisen pehmeän. Siitä tulee ihan hyvää kanssa, onneksi!

  VastaaPoista
 8. Joo, ihanan nakoinen todellakin!

  Nyt lahden ulos, koirat tulivat jo hakemaan....takajalat ristissa, iltalenkin aika!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.