perjantai 17. syyskuuta 2010

Huippuisot kiitokset Marika!

Huiskulan Marika kyseli kuplasuklaasta tässä vähän aikaa sitten. Ja mehän tehtiin heti vaihto.

Tänään perjantain kunniaksi, kun jäin työbussista pois väsyneenä, oli postilaatukossa ihanainen paketti ihanaiselta Marikalta.


Salmiakkisuklaa maistuu kerta kerralta ihanammalta! Suklaarusinat ehdin melkein "tuhota" jo matkalla postilaatikolta ;D. Lontoonrakeet ovat vielä avaamatta, nam nam. Ja ksylitolipurkkaa sitten illalla herkuttelun päälle, kun otan pari isoa teemukillista (mulla olikin Nordqvistit lopussa jo).

Paljon kiitoksia Marikalle! Ja oikein herkullista viikonloppua teille kaikille muillekin!

3 kommenttia:

  1. Ihana paketti tuli postista :D Mà tykkààn salmiakista ja rakastan suklaata. Silti tuo salmiakkisuklaa ei jostakin syystà toimi. Kiva vaihtari silti. Ihanaa viikonloppua :D

    VastaaPoista
  2. Hienoa kun se tuli jo perille! Ihanaa että oli mieleinen! :)))

    Postissa se virkailija kysyi että laitetaanko menemään nopeammalla vai hitaammalla postimaksulla. Valitsin sitten sen nopeamman, kun muutenkin jo kestänyt saada pakettia postiin! Se tulikin sitten kivasti vielä tämän viikon puolella! MAHTAVAA! :)

    Noiden teepussien kanssa oli hauska, kun miehelle sanoin kaupassa, että enhän minä kehtaa ostaa tätä, kun joudun repimään paketin auki ja laittamaan pussit irtonaisena laatikkoon! Mies sanoi että eihän sillä ole väliä, kirjoitat pakettiin että teepaketti ei mahtunut. Kävin oikeaa tahtojen taistelua ja päätin sitten laittaa teet tulemaan irtonaisena :D

    VastaaPoista
  3. Kivan yllärin olet saanut. :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.