keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Onpahan taas viikko

Tänä vuonna on ollut kaikenlaista epäonnea matkassa. En ole varmaan kaikesta kirjoitellutkaan.

Sunnuntaina rämähti sitten auto. Siitä on mennyt joko vaihdelaatikko tai jotain. Tänään hinattiin se kylän verstaalle. Saa nähdä onko siitä mitään korjattavaa enää. Ilmeisesti ei.

Minä olen siis siirtynyt bussiasiakkaaksi. Aikataulut sopivat kovin huonosti työaikoihini. Mutta joten kuten selviän työhön joka päivä ja kotiinkin. Mutta päivistä tulee aika pitkiä. En ole viitsinyt lainata isännän auton, kun on tämä lampaitten kotiin saaminen juuri pahimmillaan. Ja hänellä on nyt vaan kaksipaikkainen auto.

Eilen olin lampaitten perässä hienoissa maisemissa töitten jälkeen.

12 kommenttia:

  1. Bussilla töihin kulkeminen ei ole kivaa, jos aikataulut eivät ollenkaan sovi. Terv. nimim. "kolmella bussilla töihin aamulla jännittäen, onko riittävästi vaihtoaikaa" - Onneksi ei kovin usein tarvitse.

    VastaaPoista
  2. Voi harmi,toivottavasti kuitenkin saadaan korjattua.entä pyörä,onko sulla pitkä työmatka?

    VastaaPoista
  3. Voi että, toivotaan että auto siitä vielä heräisi henkiin! Itsekin tutkailin josko pääsisin bussilla töihin. Mutta 1,5h minimissään on aikas pitkä matka suuntaansa. Joten sormet ristissä toivon että autoni jaksaa jatkaa uraansa...

    VastaaPoista
  4. Upeat on maisemat!
    Bussimatkoissa on tunnelmaa ♥

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti autosta on vielä korjattavaksi :)
    Missäs vaiheessa teidän lampaitten kerääminen muuten on. Ja luuletko, että olette säästyneet petojen vierailuilta? Meidän kylän lammasisäntä Vidar ei ole vielä aloittanutkaan , kun sillä on näitä muita kiireitä leirikouluineen ja matkailubisneksineen.
    Meidän talkooporukka kyllä olisi valmiina, vaikka nyt lauantaina.

    VastaaPoista
  6. Voihan harmitus, sen auton kanssa. Ihana kuva. Nuo teidän maisemanne ovat huikeat.

    VastaaPoista
  7. No onpa harmeja, toivottavasti upea ympäristö töiden jälkeen edes pikkuriikkisen auttaa! Pidän peukkuja auton puolesta, omaani ei enää kannattanut seisoo pihassa vaihtoon menossa - syyskuun lopussa saan sitten uuden.
    Tuo työpäivän venyminen matkojen vuoksi on äärettömän tylsää ja aikoinaan ensimmäisen autoni hankinkin kun olin pari vuotta kulkenut tuon saman 1,5 tuntia (vähintään) suuntaansa. Kolme tuntia on paljon pois vapaa-ajasta.
    Toiveikasta torstaita!

    VastaaPoista
  8. Voi ei, ja yleensä aika kallis paukukun auto hajoo. Niin oli mun läppärinkin korjaus ja sieltä hävisi tietty office ohjelma ja kaikki muukin. Aaargh!
    Mutta upeita kuvia sulla taas ollut sun postauksissa!

    VastaaPoista
  9. Voi ei. Voimia! Kyllä kun omaan autoon tottuu niin julkisiin siirtyminen on "askel taaksepäin". Täällä ois kaksikin hyvää autoa myynnissä. Eli ilmoittele jos tarvitsen uuden menopelin:)

    VastaaPoista
  10. Voi harmi, on varmaan ainakin tosi kallis juttu jos vaihdelaatikko on mäsä. ;( Eipä ne julkiset yleensä kulje juuri oikeaan aikaan, ellei sitten asu jossain "cityssä"...

    Kyllä olen huomannut että on siitä autosta vaan tosi riippuvainen, osittain ehkä tottumissyistä, mutta suurimmaksi osaksi ihan oikeasti.

    VastaaPoista
  11. Voi rama!
    Bussissa voit lukea! :) jotain positiivista siis...

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.