lauantai 18. syyskuuta 2010

Näitä lampaita vaan

Täällä vaan edelleen keräillään näitä lampaita. Sain onneksi nukkua tänään niin kauan kuin halusin. Eikä minun tarvinnut juoksennella metsässäkään, kun sain olla kuskina ja kuljetella etsijöitä sinne sun tänne. Ilma oli kovin vaihteleva: aurinkoa, sadetta, tuulta ja rakeitakin heitteli.

Naapuri - täällä kaikki parin kilometrin säteellä ovat naapureita :) - soitti ja kertoi, etta yksi lammas karitsoineen oli heidän talonsa lähellä. Sieltähän ne löytyi ja kotiinkin asti saatiin.


Lammaslastia tuodessa oli taivas tummanpuhuva. Kauempana satoikin.Elsa täyttää ensi tiistaina jo yhdeksän viikkoa!


Olen ollut huono vastaamaan kommentteihin viime aikoina, mutta lupaan parantaa tapani. Toivon mukaan kiireet vähenevät ensi viikon jälkeen. Ensi viikonloppuna alkaa hirvenmetsästys. Ei yhtään huvita mennä leikkimään hirveä metsiin sen jälkeen.

5 kommenttia:

 1. Voi tuota Elsaa, kun on niin suloinen:)Ihania kuvia teidän lampaanpyydystys reissulta. Mieleeni tulee Raamatun vertaus kadonneesta lampaasta, kun lampaitanne etsiskelette <3

  VastaaPoista
 2. Sulla onkin ollut hurjasti hommia viime aikoina.Onko kaikki lampaat nyt takaisin kotona?Elsa on kyllä niin söpönen...

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti saatte kaikki lampaat kokoon lähiaikoina! Voi kun Elsa on edelleen niin söpö... Jos tarvitsette koskaan koiranhoitajia niin täältä voi kysellä :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat kuvat nuo, joissa myrskypilvet lähestyvät.
  Hienoa, että saatte pian lampaat kerättyä.

  VastaaPoista
 5. Lampaiden keräilykin voisi olla hauskaa hommaa vaihteeksi ;) Mutta uskon, että kun työkseen pitää tehdä, voi hohto olla kaukana.
  Kummatkohan löytyvät maastosta helpommin: sienet vai lampaat ? :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.