Sain tyokaverilta valemarsipaanin ohjeen. Tama "marsipaani" kay myos pahkina-allergikoille.
50g margariinia
50g vehnajauhoja
1 dl maitoa
400g polysokeria
5-8 tippaa manteliesanssia
Sulata voi kattilassa ja sekoita siihen vehnajauhot. Kuumenna ja sekoita kunnes tulee paksuksi. Lisaa maito ja anna jaahtya vahan. Sekoita polysokeri ja manteliesanssitipat joukkoon. Laita jaakaappiin. Sailyy hyvin siella pussissa.
Tein kaaretortun, jonka valiin laitoin vaniljakreemia. Paalle pyoraytin "marsipaanin".
Valemarsipaani, täytyypä ¨pistää muistiin.Kaikki ei tykkää oikeasta marsipaanista, mä taas tykkään tosi paljon.
VastaaPoistaTätä tekisi mieli kokeilla. Kiitos ohjeesta.
VastaaPoistaVarmasti hyvaa- nam!
VastaaPoistaOikeasta marsipaanista en pidä, joten tämä ohje pitää kirjoittaa ylös :)
VastaaPoista