lauantai 11. heinäkuuta 2009

Rullekake med falsk marsipan - Kaaretorttu valemarsipaanikuorrutuksella

Sain tyokaverilta valemarsipaanin ohjeen. Tama "marsipaani" kay myos pahkina-allergikoille.


50g margariinia

50g vehnajauhoja

1 dl maitoa

400g polysokeria

5-8 tippaa manteliesanssia

Sulata voi kattilassa ja sekoita siihen vehnajauhot. Kuumenna ja sekoita kunnes tulee paksuksi. Lisaa maito ja anna jaahtya vahan. Sekoita polysokeri ja manteliesanssitipat joukkoon. Laita jaakaappiin. Sailyy hyvin siella pussissa.

Tein kaaretortun, jonka valiin laitoin vaniljakreemia. Paalle pyoraytin "marsipaanin".

4 kommenttia:

  1. Valemarsipaani, täytyypä ¨pistää muistiin.Kaikki ei tykkää oikeasta marsipaanista, mä taas tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
  2. Tätä tekisi mieli kokeilla. Kiitos ohjeesta.

    VastaaPoista
  3. Oikeasta marsipaanista en pidä, joten tämä ohje pitää kirjoittaa ylös :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.