perjantai 3. heinäkuuta 2009

Gudbrandsdalen

Eilen jouduimme kaymaan asioilla Ringebussa asti. Tama pikkuruinen kyla/kaupunki sijaitsee E6:n varrella Gudbrandsdalenissa, Lillehammerista pohjoiseen.


Tie sinne vie Lågen-joen vartta pitkin. Ollakseen tuollainen iso paatie, on E6 tuolla kapea ja mutkainen. Siella tapahtuu usein vakavia liikenneonnettomuuksia. Enka ihmettelekaan miksi, koska ainakin minun katseeni olivat koko ajan kauniissa maisemissa. Lågen laaksossa ja mahtavat vuorenseinamat molemmilla puolilla veivat kaiken huomion. Samalla auton nopeus nousee helposti. Lisaksi liikennetta on aivan valtavasti.

Tassa muutama kuva matkalta:




7 kommenttia:

  1. Moi Tuula!! Kiva että sulla on taas avoin blogi niin pääsee lukemaan! :D Tai no onhan tämä näköjään ollut jo pitemmän aikaa, mutta itsellä on ollut taukoa blogimaailmassa... Tätä on kiva lukea. Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiva Elvenes kun loysit tannekin! Hyvaa kesan jatkoa sinnekin, ehka nama helteet pian tulevat teillekin ;).

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia . Onko siellä hyvä olla ? Minusta tuntuu kun katselen noita kuvia , että siellä kannattas käydä ja nauttia .

    VastaaPoista
  4. Kiva nähdä kuvia teiltäpäin !

    VastaaPoista
  5. kyllimarjaana, kylla tanne kannattaa ainakin tulla kaymaan. Mina olen sellainen, etta viihdyn siella missa olen. En osaisi tasta ainakaan akkiseltaan lahtea takaisin Suomeen. Koti on taalla ja olo on ihan hyva.

    Yaelian, :).

    VastaaPoista
  6. Ensimmäistä kertaa kyläilemässä. Ihania maisemia :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.