perjantai 10. heinäkuuta 2009

Karitsat kasvaa



Toissailtana sateen hellittaessa kavimme katsomassa lampaita laitumella. Ensin ei loytynyt yhtaan. Tuntui kuin kaikki elaimet olisivat kadonneet. Sitten lopulta loysimme eraan lauman likomarkia lampaita.

6 kommenttia:

  1. Suloisia karitsoja! Onko niitä vaikea sitten kerätä ja löytää syksyllä kun ne tuodaan pois laitumilta? Ollessamme kesällä Lapissa eksän kanssa ihmettelimme samaa nähtyämme siellä sun täällä kuljeskelevia poroja.

    VastaaPoista
  2. Yaelian, mita useammin jaksamme niita kayda kesalla jututtamassa metsissa, niin sen helpompaa on ne sitten saada kotiin. Eivat paase villiintymaan. :)

    VastaaPoista
  3. Näinkö isoja jo piiperöt ovat? Alkukesä on mennyt liian nopeasti, on vaan odotettu ilmojen lämpiämistä. Nyt näyttää hyvältä, kun vettäkin saatiin. Mustikat kypsyvät metsissä.

    VastaaPoista
  4. Voi että ne ovat ihania. Täällä käymme ihailemassa lampaita museotilalla, jonne on lapsia ja maisemanhoitoa varten otettu aina kesäksi lampaita. Käymme joskus katsomassa lampaita, vaikkei olisi lapsiakaan mukana.

    VastaaPoista
  5. Hellyttäviä kuvia!
    Kaipaan niin niitä aikoja, kun meilläkin oli eläimiä. Niille sai kertoa niin huolensa kuin ilonsakin, eikä ne niitä välittäneet eteenpäin:)

    Rosina

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.