sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Synnytykseen valmistautumista

Näin on sitten pentulaatikko parkkeerattu sisälle, että Toya voi opetella siinä "asumaan".


Asiasta tietämättömille tiedoksi: nuo kepit laitojen reunoilla ovat semmoiset turvat, ettei emä makaa pentuja litteiksi. Vaikka eihän nekään aina auta, sehän on meillä koettu aikaisemmin.

Alimmaiseksi laitetaan tuohon ensin joku vettä läpäisemätön muovi, viimeksi käytettiin semmoista parketin alle laitettavaa solumuovia. Se toimi oikein hyvin. Se kun on sellaista pehmeää.

Synnytyksen aikaan käytettiin sen päällä ihan vaan sanomalehtiä ja muistaakseni synnytyksen jälkeenkin. Aikamoista sotkuahan sitä tulee synnytyksessä.

Nyt vaan sitten odotellaan miten tässä käy. Jotkut mittailevat synnytykseen valmistuvan lämpötiloja jne. Minä luotan isännän tietoihin ja taitoihin. Ensimmäinen mahdollinen laskettu aika olisi ensi lauantaina. - Sunnuntaina lähtee Embla isännän kanssa koiranäyttelyyn metsästämään Certtiä. Toivottavasti synnytys ei tapahdu juuri silloin.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Toivotaan että nyt tällä kertaa menee kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti synnytyksestä tulee helppo ja kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 3. Jännittäviä aikoja teillä nyt elellään. pidetään peukkuja pystyssä, että kaikki sujuu hyvin.

  VastaaPoista
 4. Oi jospa saisin olla mukana... meillä ei poi i kuin lehmät nykyään. Ja niiden synnytys ei ole pientä ja sievää, vaikka vasikat somia ovatkin.Toivottavasti kaikki sujuu mallikkaasti♥

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.