lauantai 17. syyskuuta 2011

Tämän päivän maisemia

Tänään on taas ollut aivan uskomattoman kaunis päivä. Tuuli vähän häiritsi kuuntelua, mutta muuten oli mahtava ulkoilusää. Ja kyllä me käveltiinkin. Edestakaisin ja sinne sun tänne pitkin metsiä. Ylös ja alas vuorenrinteitä. Välillä ihan nelinkontin. Muutama lammaskin saatiin mukaan, vaan kyllä se oli työn takana. Vaan kun ei annettu periksi ja vaan kuljettiin lampaitten perässä, niin saatiinhan me ne ansaan.
Huomenna sitten taas kuulemma sataa, joten saattaa jäädä ulkoilu vähemmälle. Nyt ainakin tuntuu siltä, että ihan hyvä niin onkin. Jalkoja pakottaa ;).

9 kommenttia:

 1. Kaunista kaunista, mutta kyllä varmasti jaloissa tuntuu, kun noita rinteitä kipuaa ylös ja alas.

  VastaaPoista
 2. Tiitsa, kylla voin sanoa olevani aivan poikki kahdeksan tunnin kavelyn jalkeen. Mulla ei ole maailman paras selka ja sinne tuntuu tassa vaiheessa aina pahalta. Ja jalat ovat kylla kipeat nyt ja varmaan huomennakin. Joten se siita urheilusta ;).

  VastaaPoista
 3. Kyllä näissä maisemissa kelpaa samota. Melkein tunnen raikkaan vuoristoilman. Onkohan tämä nyt vuoristoa?

  VastaaPoista
 4. Johanna, korkeita paikkoja ainakin ;).

  Landbohaven, takk!

  VastaaPoista
 5. Upeat on maisemat, todella!
  Lepaa nyt, eikos siella pitanytkin tanaan sataa?? Taalla on hieno ilma, mutta kavelin vajaan tunnin koirien kanssa ihan vaan asfalttitiella, vaistellen muita 'erittain puheliaita' suomalaisia. (siis mykkia)

  VastaaPoista
 6. kirsi, joo kylla taalla sataa. Mutta eipa ne tyot siihen loppuneetkaan, vaan olemme kerailleet pellolta niita, jotka lahtevat lammaspaistiksi ihmisille... Taman homman tyhmin osa.

  VastaaPoista
 7. Oih, kyllä noissa maisemissa kelpaa vaellella, ja kontatakin ;-) Onko nyt kaikki lampaat löydetty?

  VastaaPoista
 8. ihania maisemia!

  ja blogissani on tunnustus..

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.