tiistai 27. syyskuuta 2011

Taas vaaleaa karppausleipää

Tein taas vaaleaa karppausleipää. joka maistuu tosi hyvältä. Perusohje on sama kuin mitä kokeilin aikaisemminkin, mutta tällä kertaa jauhoin siemenet. Käytin jauhettuna mantelia, auringonkukkaa ja seesaminsiemeniä. Ja Creme fraichen vaihdoin rahkaan. Rahka muuten sopii tosi hyvin kaikenlaisiin taikinoihin. Ja määrät vaihtelee mulla aina sen mukaan kuinka paljon jääkaapissa sattuu mitäkin olemaan. Fiberhuskilla saa taikinan vähän aikaan seisottuaan aika jämäkäksi joka tapauksessa.






4 kommenttia:

  1. Pitaisi joskus kokeilla tuota leipaa,vaikka en karppausta harrastakkaan,mutta olen vahentanyt leivansyöntia.

    VastaaPoista
  2. En tiedä tulevatko kehut kahteen kertaan, mutta sinulla on ihana blogi. Jäin kiinni ja luin yöllä kaikki postauksesi. Ihania maisemia, kivat koirat ja suloiset karitsat. Olet Oonnen tyttö!
    OP

    VastaaPoista
  3. Minulta olikin tuo sinun aiempi karppileipäsi jäänyt näkemättä. (reissut nääs)
    Tätä kokeilen.

    VastaaPoista
  4. Sateenkaari, naista minun karppileivista tykkaa meilla kaikki, vaikkeivat karppaakaan.

    OP anonyymi, oi paljon kiitoksia! Kuinka ihanaa ilostuttaa jotakuta noin nailla vaatimattomilla kirjoituksillani ja kuvillani. Kylla, olen monella tapaa onnellinen, vaikka elama useimmiten onkin aika vaatimatonta. Kiitos! Teit paivastani ihanan.

    Unelma, ja ei kun paistamaan!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.