Tein taas vaaleaa karppausleipää. joka maistuu tosi hyvältä. Perusohje on sama kuin mitä kokeilin aikaisemminkin, mutta tällä kertaa jauhoin siemenet. Käytin jauhettuna mantelia, auringonkukkaa ja seesaminsiemeniä. Ja Creme fraichen vaihdoin rahkaan. Rahka muuten sopii tosi hyvin kaikenlaisiin taikinoihin. Ja määrät vaihtelee mulla aina sen mukaan kuinka paljon jääkaapissa sattuu mitäkin olemaan. Fiberhuskilla saa taikinan vähän aikaan seisottuaan aika jämäkäksi joka tapauksessa.
Pitaisi joskus kokeilla tuota leipaa,vaikka en karppausta harrastakkaan,mutta olen vahentanyt leivansyöntia.
VastaaPoistaEn tiedä tulevatko kehut kahteen kertaan, mutta sinulla on ihana blogi. Jäin kiinni ja luin yöllä kaikki postauksesi. Ihania maisemia, kivat koirat ja suloiset karitsat. Olet Oonnen tyttö!
VastaaPoistaOP
Minulta olikin tuo sinun aiempi karppileipäsi jäänyt näkemättä. (reissut nääs)
VastaaPoistaTätä kokeilen.
Sateenkaari, naista minun karppileivista tykkaa meilla kaikki, vaikkeivat karppaakaan.
VastaaPoistaOP anonyymi, oi paljon kiitoksia! Kuinka ihanaa ilostuttaa jotakuta noin nailla vaatimattomilla kirjoituksillani ja kuvillani. Kylla, olen monella tapaa onnellinen, vaikka elama useimmiten onkin aika vaatimatonta. Kiitos! Teit paivastani ihanan.
Unelma, ja ei kun paistamaan!