tiistai 20. syyskuuta 2011

Auttakaa tyhmää

Haluaisin laittaa tähän blogiin karppaus sivun eli sellaisen ylävälilehden. Sinne hauaisin siirtää kaikki karppausta koskevat kirjoitukset. Miten ihmeessä saisin siirrettyä ne vähimmällä vaivalla?

7 kommenttia:

 1. Mä en oo ihan varma mutta niitä sivuvälilehtiä ei kai voi käyttää sillai blogin tapasesti. Tai voit aina lisätä sinne juttuja mutta et saa niin kuin aina uutta kirjoitusta vaan pitää muokata sitä yhtä. Jos sellasta mietit.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mila. Jos se on niin, niin sitten olisi kai paras tehda toinen blogi karppaukselle :).

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen tyhmä,en osaa olla yhtään viisaampi;D Pitää mennä tutkimaan ajan kanssa miten se toimii..,.Kakkosblogi olisi minunkin mielestä paras vaihtoehto.

  VastaaPoista
 4. Very nice photos. :)

  I invite you to my new blog.
  The perfect gift. http://trabajoartesano.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Moikka, ei ole ehkä sellainen ehdotus mitä ajattelit mutta:

  Kirjoituksiin voi liittää hakutageja (norjaksi lukee "etiketter" siellä kirjoituslaatikon alla kun on kirjoittamassa postausta), niin jos laittaa kaikkiin karppausta käsitteleviin kirjoituksiin tagiksi/etiketiksi vaikka karppaus. Sitten kun on julkaissut ne tekstit niin blogissa näkyy ne hakusanat silloin niiden kirjoitusten alla. Jos painaa sitä hakusanaa, niin silloin tulee lista niistä kirjoituksista joihin on sen sanan liittänyt hakutagiksi. Ja silloin tulee selaimen osoiteriville osoite johon menemällä pääsee aina lukemaan vain esim. karppausta käsitteleviä postauksia. Sen osoitteen voisi sitten linkittää jonkinlaiseen linkkilaatikkoon blogin oikeaan laitaan...

  Olen niin huono selittämään että testasin omassa blogissa, eli siellä on (t. pitäisi olla) oikeassa laidassa alimpana nyt linkki jota painamalla pitäisi saada näkyviin kaikki blogikirjoitukset joihin olen liittänyt etiketin Hurtigruten minutt for minutt, no ei niitä tosin ole kuin kaksi mutta niitähän voisi olla vaikka sata. :D En ole itse tosiaan paljon käyttänyt noita tageja joten tämä ehdotus ei tule kovin syvällä kokemuksen rintaäänellä... Ja jos tosiaan ajattelit että ne karppauspostaukset pitäisi saada ihan kokonaan eri sivulle niin ei ollut sitten kovin hyvä idea.

  VastaaPoista
 6. kun teet sivuja, voit korjata ja muutella niitä. Valitset HTML-sivun ja kopioit sen uuteen blogiisi.

  VastaaPoista
 7. ja sit sulla onkin jo tuo LCHF-tunniste, siitäkin löytää kaikki täällä.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.