lauantai 19. maaliskuuta 2011

Nachoja!

Uusin Norjan suomalainen blogituttavuus Tromssan tuulien pitäjä oli eilen laittanut nachoja. Olenhan minäkin niitä joskus laittanut, vaan en ole oikein ymmärtänyt miten niitä laittaisi ja söisi ilman lihaa. Mutta tuolta selvisi, että siihen voi laittaa papuja! Heti piti kokeilla, kun lapsille piti laittaa lauantaihyvää. Tässä nachoja menossa uuniin:


Siinä on osa lihalla ja osa pavuilla ja erilaisilla nachoilla. Paljon juustoa ja tomaattisalsaa. Lämmityksen jälkeen päälle rømmeä eli sitä täkäläistä kermaviiliä. Oli hyvää ja tosi täyttävää. En jaksa mitään illalla (mitä nyt vähän jotain hyvää jälkiruokaa ja karkkiakin olisi lauantain kunniaksi...).

9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Laitan muistin sopukoihin - maistuu varmasti koko perheelle ja siitä kiva, että voi tehdä vuokaan valmiiksi ja sitten vain nopeasti käyttää uunissa kun syöjät on paikalla.

  Suloista ja rentouttavaa sunnuntaita Tuula!

  (olen mielenkiinnolla lukenut koira- ja hevosuutiset, kommentoimatta vain on jäänyt, anteeksi)

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä, sekä tämän nacho ruoan että Tromssan tuulien suhteen.
  Pitää paneutua asiaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kun mainitsit blogini :) Sain heti monta uutta lukijaa! Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Marja-Leena, ja hyvan makuista!

  Helja, minullakin on ollut vahan blogivasymysta, varsinkin kommentointipuolella. - Blogeissa on usein tosi mukavia ruokaohjeita. Vaan olen huomannut, etta niita pitaa kokeilla heti, jos meinaa muistaa ohjeen.

  Avletto, ruoka oli hyvaa ja uusi blogi on mukava!

  Saana, minusta on mukavaa, etta meita "norjalaisia" on useita taalla blogimaailmassa. Luen aina innolla ensimmaiseksi meidän päivitykset. Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Varmaan hyviä nuo, pitäsiköhän ihan joskus kokeilla tehdä niitä. Kait suomesta löytyy vastaavia aineita noiden tekoon?

  VastaaPoista
 6. Oijoi! Nälkä alkaa kurnimaan! Pakko tehdä pari lämmintä leipää vaikka leipägrillissä.. en kestä muuten :D

  VastaaPoista
 7. Nachot taitaa olla paivan sana:) Tulin juuri paikallisesta Tacobuffetista. Taalla on sellainen joka ke ilta ja tama oli 1. kerta kun kavimme. Oli hyvaa ja nyt on maha niiiiiin taynna:)
  Jos joskus liikutte Hkissa niin suosittelen ravintolaa Santa Fe ja sielta annos: Nachos supreme. Aivan ihana. Kasa nachoja ja paalla sulatettua juustoa, salsaa, punasipulia, tomaattia, jalapenoja... eli ei lihaa ja hyvaa on!

  VastaaPoista
 8. Nam, nam mitä herkkuja täällä :P

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.