lauantai 19. maaliskuuta 2011

Duudsonit Skavlanin vieraana

Eilen illalla olivat Duudsonit Skavlanin vieraina. Olin yllättynyt kuinka hyvin pojat puhuivat englantia. Mutta enhän minä koko konseptia tuntenutkaan ennestään. Ensimmäisen kerran kuulin Duudsoneista, kun esikoinen muutama vuosi sitten vietti russ-kevättä (lukion päättymiskevättä) ja Lillehammerin suuren Russ-viikonlopun yhtenä vetonaulana olivat juuri nämä Duudsonit.

Tästä voit katsoa, tulee Jo Nesbøn haastattelun jälkeen. Tämä pätkä näkyy kuukauden verran.

5 kommenttia:

 1. Huomasin kesällä,että poikani katseli Duudsoneja.Itselleni ohjelma oli sellaista,että en jaksa katsella sitä minuuttia enempää;D
  Mukavaa viikonloppua Tuula!

  VastaaPoista
 2. Kirjailija Nesbo oli minulle aiemmin tuntematon, mutta saimme juuri ystävältä lainaksi kirjan "Doktor Proktors Prompepulver" (suomennettuna). Tyyli on Dahl-maista, lapsi 6 v tykkää. ;-)

  VastaaPoista
 3. En ole perehtynyt duudsoneihin , poikani kyllä ja vieläpä tykkää kovasti.
  Minulle riittää, että koko ajan tulee merellä pientä haavaa ja naarmua sekä mustelmaa kalojen kanssa riehuessa. Ei tartte katsella kun toiset ehdoin tahdoin ekstreemistelevät ja niittejä reiteensä ampuvat :)
  Onhan nuo omalla alallaan ehdottomia huippuja.Viimeisen päälle ammattilaisia, kun kaippa se vaatii taitoa vahingoittaa itseään oikein ja saada melkein koko maailma innostumaan siitä. hehe

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kerroit, pitää katsoa tuo linkki illalla! :) Jäi eilen Skavlan katsomatta.

  VastaaPoista
 5. Siis taalla tulee Duusonit Amerikassa ja ne on kylla ihan kreiseja!! Tyttarien kaverit nauraa niille ja niiden tempauksille.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.