perjantai 9. heinäkuuta 2010

Terveisiä Suomesta

Kotona ollaan taas! Tai on me jo oltu alkuviikosta, mutta olen ollut nettipimennossa, kun täällä oli ollut meidän poissaoloaikana ukkonen ja salama oli iskenyt meidän nettiboksin seinässä rikki. Onneksi isäntä oli ollut sen verran fiksu, että oli ottanut senkin johdon pois (minä en ota sitä ikinä pois!!!). Muuten olisi menneet modeemi ja tietokonekin siinä samassa...

Justiinsa äsken kävi korjaajamies täällä ja netti toimii! Nyt olen alkanut selaamaan läpi sähköposteja ja teidän kaikkien blogeja. Joten Suomilomasta päivittäminen jää vähän myöhäisemmäksi. Mutta sanonpa sen, että siellä oli KAMALAN, ihanan kuuma, lähes 30 astetta joka päivä. Eipä tässä etelään tarvitse matkustaakaan.

9 kommenttia:

 1. Ihanan vilvoittava kuva, veden äärelle tässä jo kaipaakin.
  Mukava, että lomasi oli ainakin säiden puolesta todellinen kesäloma:)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin!
  Millainen saa siella on?
  Taalla sama jatkuu...pilvia, valilla aurinkoa ja lampotila just alle +30 ja kosteaa! Hiki valuu heti kun jotain tekee!

  BLOGitse

  VastaaPoista
 3. Rosina, ei voi todellakaan lomailmoja haukkua. Tosin yolla oli niin kuuma, ettei meinannut saada nukuttua. Mutta mitas sita kesalla ja lomalla nukkumaankaan ;).

  Mila, kiitoksia!

  BLOGitse, taalla tuulee ja lampotila on jossain kahdenkympin paikkeilla, tai alle. Aurinko paistaa, mutta ei todellakaan ole helle. Mutta ihan kiva olla kotonakin.

  VastaaPoista
 4. Eipä todellakaaan täältä kannata kesällä mihinkään lähteä. :)

  VastaaPoista
 5. Jotkut palautuvat lomaltaan ja

  jotkut ovat jäämässä lomalle ;)

  Mennään nuorimman tyttelin (15 v) kanssa ensi viikolla muutamiksi päiviksi (4) Tallinnan keskiaikaisiin tunnelmiin. Hänen kanssa on myöskin kiva matkustaa (niin kuin muidenkin lapsieni aina ajallaan:)

  VastaaPoista
 6. Unelma, ei todellakaan.

  helen, saan onneksi viela lomailla taalla kaksi viikkoa :). Minakin tykkaan reissata lasteni kanssa. Nytkin aloin suunnittelemaan 50v matkaa kevaalle - kaikkien kolmen lapseni kanssa. Kun nyt en mita ilmeisimmin sinne Hawaiille paasekaan niin voidaanhan me kayda jossain tassa lahempana :).

  VastaaPoista
 7. Minulla on viela viikko matkaan, jatkuukohan helteet viela sittenkin? Parjaisin kylla vahan vahemmallakin. Sateita kun ei olisi liikaa.

  VastaaPoista
 8. :), no siellä Laurin hehkuttamassa - valassafarilla.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.