torstai 29. heinäkuuta 2010

Hurraa Liperi!

Kaikkien aikojen lämpöennätys Suomessa: Liperi tänään 37,2 astetta!!!

Piti ihan soittaa Suomeen ja kysyä vanhemmiltani, että kuinka ne siellä kuumuudessa jaksavat, kun asuvat siinä lämpöennätyskunnan naapurissa. Isäni sanoi, että alkaahan tähän jo tottua ;).

Muuten muistakaahan osallistua arvontaan, jos vaan helteiltänne jaksatte. Tosin ymmärrän hyvin, jos huovutetut lapaset eivät oikein kiinnosta noilla helteillä ;D.

5 kommenttia:

 1. Eipä taideta tätä ennätystä ihan pian rikkoa, kun edellinen ennätys oli vuodelta 1914, silloin oli lukemana 35,9 astetta.

  VastaaPoista
 2. Ja me asutaan ihan tässä ennätyskunnassa, huh, huh, mikä kuumuus on ollut. Hiki virtaa kun vähänkin liikahtaa...tämä kuumuus alkaa olla jo ihan liikaa. Onneksi 10 astetta viileämpää on luvassa jo huomiseksi, että eiköhän nää huippuhelteet ala olla jo ohi.

  VastaaPoista
 3. Huh huh tuota lämpöä! Täällä on lauantaista lähtien myös hurjat lämpötilat,kosteudella höystettynä,joka tekee lämpöefektin vielä suuremmaksi,mutta että Suomessa.....
  Kiva tuo karkinvaihtojuttu!

  VastaaPoista
 4. Meillä oli eilen täällä Keski-Suomessa varjossa +35°C. Mutta viime yönä satoi ja ukkonenkin kulki aika läheltä niin lämpötila putosi ainakin kymmenellä asteella. Nyt siellä paistaa taas aurinko. Ihmeellinen kesä on ollut Suomessa.

  VastaaPoista
 5. Unelma, tai olisiko Suomen kesat muuttumassa trooppisiksi ja ennatykset rikkoutuvat joka vuosi ja norjalaiset alkavat tekemaan etelanmatkoja Suomeen ;D.

  Liisa, just luin, etta ainakin Savonlinnassa ollut kamala myrsky.

  Yaelian, Israelissa se kosteus oli todella kamalaa.

  Susanne, vaikka sade laskee lampotiloja kymmenellakin asteella, niin lamminta siella riittaa.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.